Eksikliğini hissediyor musun? Asıl mesele bu. Eğer ki eksikliğini hissediyorsan eksiklik vardır. Eksikliğini hissetmiyorsan sorun yoktur. Aslında sorunun yanıtı kendinde. Yani mecbur değilsin ama kimi zaman insanın kafasını dağıtacağı bir arkadaşa ihtiyacı oluyor. Yani misal veriyorum. Sevgilinden ayrıldın ve üzgünsün. Arkadaşlar, bu konuda müthiş işe yarıyor.
Bence eksiklik. Çünkü insanın sohbet edeceği, gezeceği, beraber etkinliklere katılacak arkadaşları olmalı. Bazı dönemler kimseyle muhatap olmak istemiyor insan ama her zaman öyle olmamalı. Her şeyini anlatmasan bile birkaç dostun olmalı. Benim dostlarımda rengarenk 😂 ne ararsan var.
İnan bana olmaması çok daha iyi nerde çokluk orada bokluk derler arkadaş kurbanı oldum 8 yıldır süren bir mahkemem var hala sonuçlanmadı ve 8 yıldır hayatıma hiç arkadaş sokmadım iyi olsun kötü olsun ve bunca zamandır başıma bir bela da gelmedi ya çok titiz ol seçerken ya hiç seçme asosyal ol ve bunca yıldır en iyi dostum cebim oldu
Eksiklik diyemem de nasıl desem. Arkadaşlık çok güzel bir şey aslında. Ara sıra toplanıp iki lafın belini kırdığın, samimi her zaman yanında olduğunu bildiğin insanların olması güzel.
Bu bir tercihtir. Herkesin kriteri var kendine göre. Çevrenin koşulları insanları bana terski kendimi cahil toplulukla meşgul edecegime kendi medeniyetimde bir topluluk yaratırım :) onlara akıl vermek lazım tabi yaş çevrem buna dahil olur. Akran arkadaş benim tercihim degilki anlasamiyorum zaten.
Sen eksiklik olarak hissediyorsan eksikliktir. Bazılarına yalnızlık ve sakinlik daha güzel gelir. Ama bence biraz olsun çevrenin olması, haftasonları onlarla bir araya gelmek, iyi kötü anılarını paylaşmak yalnızlıktan çok daha güzeldir.
Arkadaş kavramı gerçekten çok önemli. Bi kız tanıyordum hiç arkadaşı ve sosyal çevresi olmayan kıza şizofreni başlangıcı dedi doktorlar. Arkadaş senin dertlerini unutturur her konu da destek olur. Kesinlikle arkadaşının olması şart kendini kapatma
Tabi eksiklik bir nevi yalnız kalmak da iyi de, insanın mutluluğunu hüznünü anlatacağı insanlar olmalı, misal ben bu yüzden arkadaşlarım ile iletişim halinde oluyorum, derdim varsa anlatıyorum rahatlıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Biliyor musun benim de yok😂 yani mesela gerçek hayatta konuşmak zorunda olduğum arkadaşlarım var onlarla da yani okul yüzünden mecbur olarak konuşuyorum gerçi sanalda da çok yok ama gerçekte de yok galiba biz Eşsiz insanlarız
Evet uygulari paylaşacak birlikte vakit geçirecek bir arkadaşın olmaması büyük eksiklik. O boşluğu sevgiliyle doldurmaya çalışıp bağlı değilde bağımlı ilişkilere sürüklenen çok insan var ☹
Benimde yok iş yerinde mecburiyetten konuşmak zorunda olduklarim var kişiden kişiye değişir ama ben hayatımdan çok ama çok memnunum bu şekil ihtiyaç duymuyorum bir eksiklik hissetmiyorum 🙂
Yanlızlık insan doğasına ters ama çok Arkadaşım olacağına 2 3 tane çok samimi sevdiğim insanlar olsun yeterli bi tane de can dostum olsun. Gerisi önemsiz.
eksiklik değil bence yokluğunu hissetmiyor takıntı etmiyorsan da hiç gerek yok boş insan kalabalığından ibaret bende çok var kurtulmaya çalışıyorum tam tersi😅
Benim de reelde bi iki tane var sanalda hiç yok arkadaş eksikliği oluyo ya böyle ne biliyim kafa dengi biri olsun sabaha kadar muhabbet olsun istiyo insan özeniyo bence