İnsanların senin hakkında ne düşündüğünü önemser misiniz? Eleştiriye açık bir insan mısınız? Batıl inançlarınız var mı? ”...” korkar mısınız? Size değer veren biri var mı?
Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
Burcuna göre sevgilinle ne kadar anlaşabilirsin Sizin için mutluluk ne renktir sevdiğin yiyeceğe göre hangi ülkeyi gezmelisin kendinizle ne kadar iyi anlaşabiliyorsunuz hayallerin hangi duyguyu yansıtıyor
yeşil yaz mevsimi hobiler: yüzmek, dalmak, fitness, masa tenisi, bilgi teknolojileri, mühendislik, felsefe ve nlp okumak, ezoterik olaylar fobiler: böcekler, kapalı sözlüler, güdülmeye yatkın olanlar
ha birde fobilerden tozlu ortamlar ve pamuk tüylü şeyler olacak, anında yataklara düşüyorum çünkü bir ay zor atlattığım hassas alerjim var, alerjiye yakalanmamak için fobi oldu yıllardır
Kıskanç mısın? Korkuların var mı? Ruh halinin yüzdesi kaç? Karşı cins olmak ister misin? Mantığının mı yoksa kalbinin mi sesini dinlersin? Baydı cidden..
kişiliğim ve ben siyahız ama kalbimiz pembe tenimimiz ise beyaz, beni her mevsim yansıtırama kış ayrı bi yansıtıyo zaten en sevdiğim mevsimdir, hobilerim müzik kitap dedikodu fobi gereksiz egois ve yapmacık insanlarla muhattap olup kendimi karakola sürüklemek.
Kesinlikle siyah ve beyaz olurdu, mutlu ve mutsuz anlarımı anlatırdı. Kışın doğduğum için ve soğuk havayı çok sevdiğim için kış derdim. Elektronik/Elektrik, Kitaplar ve Yemek yapmak