Tutarsızlık eğer bir insan olsaydı bu insan kesinlikle ben olurdum. Hiç kendimi övmek çabasına giremeyeceğim çünkü kendimi tanıyorum ve biliyorum. Bana göre en kötü karakteristik özelliğim başında tutarsız olmam geliyor.
Tutarlı tutarsız olmak genel bir kavram ve her alan için konuşulabilir her alana çekilebilir ama sosyal çevrede tutarlı davranmak genel bilinen adı ile uyum sağlamak nasıl davranacağını bilmek eşit olmak sayılabilir tutarsız ise zıt kavramlar. Şahsi fikrimce de kimsenin tutarlı olduğunu düşünmüyorum herkesin içinde bir dengesizlik vardır
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Tutarsız biri olduğumu düşünmüyorum. Ne istediğimi biliyorum. Bugün düşündüğüm bir şeyden yarın vazgeçmiyorum. Söylediğim ve yaptıklarım birbirini her zaman tutar. Tutarsız ve ne istediğini bilmeyen insanlardan da nefret ediyorum.
Bu konuya göre değişiyor. Çoğu konuda tutarlıyım fikrimden vazgeçmem kimse de vazgeçiremez. Tutarsız insanı da sevmem zaten. Tutarsız olunur ama sürekli her konuda tutarsız olmak bana göre değil ve çocukça geliyor.