Tutarsızlık, büyümemiş insanların gösterdiği davranışlar olarak bilinir. Akıldaki ile bedenin davranışta uyuşmama durumudur. Ama bunun bana göre tam olarak kendini gerçekleştirerek iş olmakla ilgisi var. Bir insan bir karaktere bürünürse onun geregi gibi davranır. Ama tutarsızlarda karaktere bürünmek yoktur. Olması gerekeni bilirler ve öyleymiş gibi lansettirirler ama bir durum yaşadığında ise karakterine göre davranış sergilerler. İşte buradaki farklılık tutarsızlık olarak bilinir ama bence cehalet..
Tutarsızlık bana göre; söz ve davranışları bir olmama durumudur. Anlık, saniyelik, günlük değişen ruh dalgalanmaları bazen de. ya da istediği şeyi belirtip, gidip onun tam tersini yapmasıdır.
Bugun canım cıcım yarın yabancı gibi davranan insan tutarsızdır. Hareketleri tutarlı değildir. Ya da kendi içinde tutarlılık vardır bir de. Hanım hanımcık kız istiyorum diyor ama gidiyor rahat kızlarla beraber oluyor tutarsızlık mesela :D
Sözleri ile davranışları örtüşmeyen ve söylediği ve verdiği sözleri unutup işine geldiği davranan herkes tutarsızdır... En tutarsız burçlar İkizler ve terazi çünkü fazla dengesizlik mevcuttur. 😊
Söyledigiyle yaptıgı eylemde olanlar tutarsızdır ama bazen hayat aöylediklerini yapma şansını vermeyebilir o yuzden söyle diyelim söyledigi şeyi yapmaya ugraşmayan tutarsızdır
Bir gün çok samimi olur sohbet ederiz yemek yeriz beraber ertesi günü yabancı gibi soğuk davranır tanımıyormuş gibi. Böyle bir insan tutarsızdır mesela. Uzak durulması gerekir
farklı zamanlarda yapılan aynı durumlara karşı, sürekli farklı davranışlar gösterme hali. ve bu tarz insanları gerçekten sevmiyorum, bunun baş sebebinin de kişilik sorunu olduğunu düşünüyorum.
En İyi Cevaplar