Kişilik & Karakter Arada kafa durur mu? Kafam arada daha az mantıklı bu bir geçiş süreci falan mı? aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sabah 7 de yattığım için olabilir mi? Güncellemeler+1 yıl Mesela bu soruyu çok saçma buldum. Ama yine de sordum... Arada kafa durur mu? Kafam arada daha az mantıklı bu bir geçiş süreci falan mı? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Durur bazen aklım gider benim özellikle çok sıcak havalarda 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Sıcak ve güneşin gözüme girdiği havaları bende sevmem.Çünkü evet kafa ağrısı olabiliyor Yorumla
Osmanlıtorunu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Zorla çalışan beynini tamamen yakıyorsun demek ki ara sıra. 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Hayır. Yorumla
Golgesizlik38 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 69% +1 yıl Beyin durur bazen bloke eder kendini. Duygular ele geçirir her hareketini 0 0 Yorumla
Engincan0600 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Sabah erken yattığın için olabilir 0 3 Yorumla aysslay +1 yıl Evet olabilit Yorumla Engincan0600 +1 yıl Dikkat edin bu arada kendinize bir süre sonra normale dönüyor insan Yorumla aysslay +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ne zaman çalıştı ki kafan 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl Boş yapmayın. Yorumla Cyclaxs +1 yıl skskdkd sus lan Yorumla
dagci29 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Uykunu düzenli almıyor musun 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl Almıyorum Yorumla dagci29 +1 yıl Sebebi olmalı bunun Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Duruyor evet şu an gibi 0 8 Yorumla aysslay +1 yıl Senin mi benim mi Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Benim Yorumla aysslay +1 yıl Uykusuzluk hojam Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Yok ilaçlardan Yorumla aysslay +1 yıl Geçmiş olsun neyiniz var Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Anksiyete teşekkürler Yorumla aysslay +1 yıl Tedavisi var neyseki Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl 2 senedir görüyorum tedaviyi Yorumla
HzM3vL4n4 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Durduğu zaman bile daha iyi çalışıyor 0 0 Yorumla
cannsıkıntısıiştee Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl @Mapustayım onda her daim durmuş halde sorun etme 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl Geçmiş olsun knk Yorumla Mapustayım +1 yıl Geçmiş olsun knk Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl uykusuzluk 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Büyük ihtimalle. Sabah 7 de yatmak nedir... Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı. Az uyuyorsan normal 0 6 Yorumla aysslay +1 yıl Yarasa gibiyim gece uyanık. Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Kaç saat uyuyorsun gece uyanık olman önemli değil Yorumla aysslay +1 yıl Değişiyor ama çok az sayılmaz Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Yani genede gece uykusu alman lazım beynin dinlenmesse sağlıklı çalışmaz sürekli yorgun halsiz mutsuz hissedersin hiç bir şey den zevk alamassın Yorumla aysslay +1 yıl Öyle oldu muhtemelen. Fonksiyonlarımda bir bozukluk seziyorum. Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Sürekli aynı şeyleri yapmayı bırakabilirsin birde arada bir gece uyu sabah kalk Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Durur 0 4 Yorumla aysslay +1 yıl Rahatlama seansı 😪 Yorumla yolcu3434 +1 yıl Onunda molaya ihtiyacı var düzenli uyku u almaya çalış Yorumla aysslay +1 yıl Yok hiç uyumak istemştrou Yorumla yolcu3434 +1 yıl Ama gerekli Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Durur bazen aklım gider benim özellikle çok sıcak havalarda
Sıcak ve güneşin gözüme girdiği havaları bende sevmem.
Çünkü evet kafa ağrısı olabiliyor
Zorla çalışan beynini tamamen yakıyorsun demek ki ara sıra.
Hayır.
Beyin durur bazen bloke eder kendini. Duygular ele geçirir her hareketini
Sabah erken yattığın için olabilir
Evet olabilit
Dikkat edin bu arada kendinize bir süre sonra normale dönüyor insan
Teşekkür ederim
Ne zaman çalıştı ki kafan
Boş yapmayın.
skskdkd sus lan
Uykunu düzenli almıyor musun
Almıyorum
Sebebi olmalı bunun
Duruyor evet şu an gibi
Senin mi benim mi
Benim
Uykusuzluk hojam
Yok ilaçlardan
Geçmiş olsun neyiniz var
Anksiyete teşekkürler
Tedavisi var neyseki
2 senedir görüyorum tedaviyi
Durduğu zaman bile daha iyi çalışıyor
@Mapustayım onda her daim durmuş halde sorun etme
Geçmiş olsun knk
Geçmiş olsun knk
uykusuzluk
Büyük ihtimalle. Sabah 7 de yatmak nedir...
Az uyuyorsan normal
Yarasa gibiyim gece uyanık.
Kaç saat uyuyorsun gece uyanık olman önemli değil
Değişiyor ama çok az sayılmaz
Yani genede gece uykusu alman lazım beynin dinlenmesse sağlıklı çalışmaz sürekli yorgun halsiz mutsuz hissedersin hiç bir şey den zevk alamassın
Öyle oldu muhtemelen. Fonksiyonlarımda bir bozukluk seziyorum.
Sürekli aynı şeyleri yapmayı bırakabilirsin birde arada bir gece uyu sabah kalk
Durur
Rahatlama seansı 😪
Onunda molaya ihtiyacı var düzenli uyku u almaya çalış
Yok hiç uyumak istemştrou
Ama gerekli