Açıkçası benim hiçbir özelliğim yok bende her insan gibi ölümlü bir varlığım hatalarımla kusurlarımla, sadece insanlar beni nasıl görmek istersen öyle görüyor yoksa benim de hatalı olduğum ya da artı yönlerim var tanıyan insanları göre değişir
Ben insanları parmak şıklatır gibi hemen güvenilir olup olmadıklarını anlayabiliyorum, bir nevi ruh okuma gibi bir şey 😁 Bu yüzden yanımda hiç narsist bulunamaz, hatta öyle ki kaçtıkları da oluyor
Kimsenin hayatına müdahale etmem mesela ve insana yakışmayan şey; bir şeyi zorla yaptırmaya çalışmak. İnsan akıl vermiş akıl zorla bir şey yaptırmayın olan size olur. Bunu anlayamayan kişiler var yazık la valla yazık.
Pozitif ve umursamaz oluşum sanırım. Yani öyle bi pollyanna'da değilim ama bazı insanlar gibi ufak şeyleri gözümde büyütüp dert edinmem, üzücü şeylerde takılı kalmam vs.
Bakış açım, güvenilir olmam, sonuç odaklı, elindeki imkanı varsa sabırsız, romantik, saygılı, tüm canlıları seven, aktif, girişken, sosyal ve değer veren.
Bu özellik beni diğerlerinden ayırır mı bilmem ama önsezilerim kuvvetlidir. Enerji olayına çok inanırım ve henuz yanılmadım. Zarar gelebilecek insanlardan kendimi bu şekilde koruyabiliyorum