Uysal bir insan olduğumu düşünüyorum değil öyleyim zaten özümde gerçek kişiliğim kendi halinde takılan uysal sakin bir kız ama dışımda ki kız asla böyle değil deli dolu ve gerçek kişiliğimi tekrar bulmayı isterdim. Yaşananlar insanı gülmeye itiyor acılarını silmek için ve bu durum uysalıktan çıkıyor. Deli dolu çok gülen bazen cazgır bir kız haline geliyorsun. Özümde uysalım. Akrabalarım diyor zaten.
3 dilimli yapboz parçası gibiyim, bana uymayan biri uyumsuz olduğumu iddia edebilir. Uyan kişiye ise platin-altın alaşımı gibiyimdir, yeni keşfedilmiş ve belki de dünyanın en güçlü alaşımı. Hafif ayrıca. Bence biz birbirimize uyumsuzuz uyumsuz olduğumu iddia eden kişi ile. Bu beni itaatsiz ve isyancı biri yapmaz. Birçok insan dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Derslerini almamışlar, kelimelerimle seve seve veririm.
Uysal biriyim genel olarak tabii damarıma basılmadığı müddetçe. Bazen sabır taşı vazifesi gördüğüm için asileşebiliyorum fakat uysallığımdan ödün vermeyim şimdi. 🙄😄 Ciddi anlam da tetikleyici unsurlar da önemli, insanı çığrından çıkarıp uysal olmasını bekleyenler var. Uysal diye de sabrı zorlanmamalı kişilerin, netice de o da bir insan patlayacağı noktalar olabilir.
Agresif bir yapım yok. Yerine göre tabii dışarı vurulan duygular değişebiliyor.. ama genel olarak alttan alan, mümkün mertebe gürültü ve tartışmalardan uzak durmaya çalışan bir yapıya sahibim.
Huzurlu olmaya çalışıyorum cennette misali Çok sakinim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sinsi yaklaşanlara karşı aynı tavırla sert yaparım ama saf ve iyi niyetle gelene çok hoşgörülü olurum. Elimde değil bu durum. İyi insan görmek hoş ediyor insanı, ondan olsa gerek.