Benimki çok garip değil ama ben geceleri uyuyacağım zaman ayağımı soğuk suyla kıyamazsam uyuyamam. Bence bunu deneyin duştan yeni çıkıp yatmışsın gibi hissettiriyor.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tvyi aciyorum kisik sesle ayaklarimiyikasaydim uykum kacardi heralde helede soguk suyla ztn usuyorm isinacakta uyucam :D
Tv açık çok kişi uyuyormuş. Öyle koltuktaysam tam böyle mayışıyorsam çok güzel olurdu. Ama ben ayağım sıcak olduğunda uyuyamadığım için yapıyorum. Yapmazsam uyuyamam.
Kesinlikle telefonda bişeyler calmadan uyuyamıyorum muzik olur dizi acıp sadece sesini duymam bile yetiyor
Bende o konuşurken asla uyuyamam. Merak edip kalkıp bakarım.
Köpekler sev işareti yapınca ne olursa olsun seviyom
O senin karaketerinle alakalı hayvanları seviyorsan normal bir şey garipte değil hoş.
Işık kapalı olmazsa uyuyamam gece lambası bile olmayacak o derece karanlık olacak
Ben eskiden karanlıktan korkardım ama şu an bende tam aynı durumdayım. Işık gözümü alıyor anında.
Uykuya dalana kadar sol elimle saçlarımı kıvırır dururum
Bu kendini güvende hissedip öyle kolay uykuya dalmanı mı sağlıyor yoksa alelade bir şey mi?
Doğuştan beri varmış bu bende😕
Bende küçükken uyumadan önce biberonla süt içerken saçımın arkasıyla oynuyormuşum. Ama alışkanlık olarak kalmadı. Bence kötü bir durum değil seni özel yapıyor.
Işık açık olmazsa korkarım uyuyamam hatta Şu an da acik shsjs
O bende de vardı. Küçükken o yüzden koridor ışığı açık kalırdı sürekli. Ama büyüdükçe o korkuyu yendim.
Yok ne kadar buyusem de korkarım
Evden cıkarken kapıyı kapattım mı diye 10 kere kontrol ederim
Bu bir hastalıktı bildiğim kadarıyla. Ama her şeyde yapmıyorsan normal bir şey bende mesela yol ortasında evde bir yer açık kaldımı diye düşünmeden edemiyorum.
Her sey icin degil kapı icin sadece 😂
O zaman sorun değilmiş öbür türlü zor olurdu.
Sinirlenince telefondaki fotoğrafları ve rehberimi anında silmem. Sonra tabi zor oluyor tek tek yazmak
Bende yakın arkadaşım beni ad soyad kaydetmişse ben onu güzel kaydetmişsem. Anında değiştirirm.
Gece yatmadan önce saçlarımı tararım. Beynime masaj yapmış hissi veriyor ve rahat uyuyorum.
Ben saçım açık uyuyamıyorum o yüzden öyle bir alışkanlığım yok. Sabah kalktığında rahat oluyordur ekstradan.
Düzen hastasıyım masam dağınık olursa odaklanıp çalışamam. İç çamaşırlarıma kadar ütülerim.
elim seyimde uyuya kaliyorum 😒
KSKSKA bu gerçekten çok garipmiş. Ama hatırladığım kadarıyla bir akrabamızın kızı küçükken teyzesinin göğsüne elini koymadan uyuyamıyordu.
aliskanlik oluyo işte
Yani kötü bir durum biriyle uyuduğunda da aynısı yaparsan garip olabilir.
salonda uyuyakaldigim oluyo ama erkek arkadaslarla kaldigimiz için problem olmuyo ama çözümü bulmam lazim tabiki
Bu nasıl bir fantazidir😂
Lan bu fantezi değil. Alışkanlık ayağım sıcak oluna uyuyamıyorum.
Kulaklıksız uyuyamam
Bir şeyler mi dinliyorsun/izliyorsun?
uzun yolda öndeki arabayı illa geçmeliyim..
Sollayanlar belli oldu.
Ahaha ilgincmis
Sıcak oluyor sıcağa dayanamam. O yüzden hep böyle yapıyorum. Mesela artı bir yastık yoksada uyuyamam. Yastığa sarılmam lazım.
Ayağını yıkardım her gün :)
Sağ ol kardeşim gerek yok.
Niye ki