AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yasıyor olmam benim için büyük mutluluk geçirdiğim kaza sonucu yaşamaz dediler ama şu an ayaktayım çok şükür.🌸
Yaşamının kıymetini bil.🌸
Kesinlikle öyle herkes bilmeli. Hayat üzülmek kırmak kırılmak için hiç beklemiyor zamanın kıymetini bilmek gerek. Mutlu günler dilerim sizlere de.🌼🎈
Aynen öyle:) teşekkür ederim size de musmutlu günler.
Çok teşekkürler sağlıcakla kalın sizde.🎈🌼
Hayır sadece Allah korkusu nedeniyle intihar etmedim
Ama düşünün illa mutluluk veren bir şeyler vardır yaşam içinde de.
Yok yok düşündüm emin olun şu an ölsem öbür tarafta şükür ederim
Daha gençsin. Daha neşeli olsan emin ol senin için en iyisi. Bu düşünce insanı gitgide sömüren bir düşünce biliyorum. Bende de şimdiye kadar vardı ama nereye kadar böyle? Neşeyi yakalamak en iyisi. Sen de yakalamaya çalış lütfen.
3 tane antidepresan alıyorum ablacım ne hayatı ne neşesi bahsediyorsun en güvendiklerimlerim beni yıktı anne baba olsa dahi niye yaşım
Allah katında bi günahı olmasa gerçek manada intihar eder miydin?
Şu an konuşmuyor olurduk
Ailenin insanda açtığı yara gibisi yok gerçekten. Bunların illa anne baba olması gerekmiyor. Aile olarak benimsenen herkes için gerekli.
Sen kendine güzel bir aile kursan peki?
Kimsem yok benim
Benim senin için yapacağım bir şey var mı?
Düşünmeniz yeter efendim
😔 sen ihtimal vermesen de umarım bundan sonraki hayatın sana güzellikler getirir.
İnancının olması bile mutluluk sebebi aslında biliyor musun? Hatta insanı en çok iyileştiren şey olabilir.
İnanç mutluluk mu orasını düşünmedim inanın ama yaşama nedenimi söyledim size
Mutluluktur. Siz ilahi adalete, Allah'a, ahirete inanıyorsanız çoğu şeyin çözümü vardır demektir. İçiniz rahattır.
İçim rahat olduğu da kesin değil ama bedenen rahatlamak için ilaçları alıyorum
Şuna inanabilirsin; bu sıkıntılar geçip gidecek emin ol.
Belli bir müddet mücadele vereceksin belki evet, ama bitmeyen hiçbir şey yok.
Bakalım hayırlısı parmaklariniza sağlık
:) ömrümüze sağlık, huzur sizinde.
:) :)
Ömrünüze*
Umut mutluluk veriyor belmi her şey gelecekte güzel olur
Umarım her şey güzel olur senin için.🙏
Sevdiklerim, gelecekten beklentilerim vs
Beklentilerinizin en güzeli olur umarım.🌸
Teşekkür ederiimm💙
Ya mutlu olursak umudu
Umarım çok mutlu olursun.
Ya olamazsak
Ya olamazsak diye kaygılanmanın pek bir getirisi yok mutluluk adına. Andan keyif almaya çalışıp zamanı değerlendirirsek neden mutlu olmayalım ki sence?
Anı değerlendirirken boktan bir şeyler oluyor sürekli, bu da stres yaratıyor. Streste eşittir huzursuzluk 😌
Aman stres yapma gözünü seveyim. Ağla, bir şeyleri parçala kır. Ama stres yapma. Stres kanser gibi bir şey.
Bir şeyleri kıra kıra kıracak bir şey kalmadı 🤣🤣
😄 stres için ilaç milaç abilirsin. Ya da toprakla, dağ taş ile temasın mümkünse bunu değerlendir. O da olmazsa rahatlatıcı müzikler var, dinleyebilirsin. Her şeyin bi çaresi var bea
Vallah o kadar şey yaptım ki, en son saldım kendimi. Atış poligonunda bazen mermi yakıyorum artık 🤣🤣 silahlardan da hiç hoşlanmam halbuki 😅 sert müzikler hoşuma gidiyor daha çok.
Ahahahahhaha bende de çareler bitti.😶
Çare gelmezzzz ağlamaktan , ayrılır mı? Et tırnaktan fjdjd 🤣🤣 çare çok aslında da bakma ben biraz uyuşuk insanım ondan ötürü de oluylr 😅
Uyuşukluk mu? Güzel aslında o da iyidir. 😄 Ama tabi stresi atarsan hayatından. Ben dedim, demedi deme sonra.
Sen stresi atarsın da, stres seni gelip bulur orası ayrı mesele
Orası da var. Olumlu düşüncenin gücüne inanıyorum ben yine de. Sen?
Olumlu düşünce her zaman en karanlık anda bile galip gelir 😌 ışık hiçbir zaman gitmez.
Hah evet yaa. Budur😄
Evet bu satırları yazarken gözümün ışığının gittiğini fark ettim biraz uyuyayım da g. tüm büyüsün azıcık. Size iyi geceler diliyorum, düşünceleriniz içinde ayriyeten teşekkür ediyorum.
İyi uykular.😄😄
umutlar
Umduklarının en güzelinde bulursun kendini umarım.🌸
inşallah çok teşekkür ederim 🥰
Her zaman biseyler vardır
Ailem
Beraber musmutlu yıllarınız olsun ailenle.🙏
annem
🖤❤️🖤❤️🖤❤️bu kalpler annelere
teşekkür ederimmm :) :)
Beşiktaş🖤
Tek mal varlığım kalan 4 tane kırmızı tuborgum karışmayın cinayet çıkar 😀😊
Deme öyle deme.😄
Şimdi yakın tekeller kapatmıştır sana tanesini 40dan bırakabilirim şaka lannn 2 senin 2 benim 😊
Bu cömertliğini Ramazan'ın bereketine mi vermeliyim?😄
Aşı vermek istemezdim mesela napalım biliyonmu sen günaha girme sana sufle ısmarlasak olmazmı 😊
Bana günah değil ya içerim.😄
Adres ver gelelim hesabı. Canın sağolsun be neli olsun sanki meyve suyu içicek 😅
Ya da ben çikolatalı süt istesem...
Olabilir bence sakıncası yok
İntiharın günah olması
Vardı gitti...
😪 of ooofff acılıyız hepimiz.
Maalesef. Kalpler kırılacak ise aşk ve sevgi neden var ki
Ama daha yaşın çok gençmiş ya. Daha hayatında neler göreceksin neler. Dur bakalım, bence çok mutlu olacaksın.
Öyle de ben birine bağlandım mı kopamıyorum birde ilk olunca
O insana yüklediğin anlamı başkasına yüklesen, hak eden başka birine.
Emin ol ona da bağlanırın ve geçmişi unutursun.
Aşk dediğimiz duygunun temelinde çoğunlukla insanlara yüklediğimiz anlamlar oluyor.
Tekrar birini tanımak tekrar aşık olmak ve aynı hisleri hissetmek ne kadar kolay olur bilmiyorum. Ama tek bildiğim iyi sevmişim onu
Güzel bi kalbin varmış, umudunu kaybetme ya. Seni kaybedenler düşünsün. Güzel seveni bulmak hiç kolay değil.
Teşekkür ederim. Bu devirde aşk ve sevginin sürmesi kolay değil gibi. Benim inancım kırıldı
Maalesef öyle. O güzel sevgi ve aşkın sürmesi masallarda ve hayallerde.
Neyse, bunu bilmek daha da iyi belki.
Öyle mi ki bilmiyorum. Sadece karşılıklı büyük bir aşk ve sevgi yaşayacağım birini istiyorum
Hayatımızda aşk meşk işleri yokken daha mutluyduk ya. Bak diyorsun ya büyük aşk yaşamak istiyorum diye, emin ol duyguların ne kadar güçlü olursa o derece üzülürsün. Beklentiyi ne kadar düşük tutarsan o kadar iyi.
Beklentimin olmaması daha iyi o zaman. Doğru kişi çıkacak mı karşıma aceba