Bu dönemde çiçek açtıran daha çok. Yaşadık bununda kralını yaşadık tabi ki. Olmaz olur mu? Gördüğü yaraya acıtana kadar ya da kanatana kadar bastıran insanları da gördük. Hepsinden birer ders alıp yoluma devam ettik. Geçti gibi o günler. Yarınların ise neler getireceğini bilemiyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Belli olmuyor ki o. Bazen çiçek açtıran bir bakmışsın seni tamda o yarandan vuruyor. İşte o zaman daha da derin yara açılıyor. Sen arkadaşım diyosun kırıldığın bir şeyi anlatıyorsun ama oda seni ordan vurup gidiyor. Yani herkes gibi kendine yakışanı yapıyor.
Yaralarımı göz ardı eden, görmediği sürece geçecek sanan kişiler daha fazla. Neyse ki o yaralar da çok sürmeden iyileşiyor. Bunun için ne kanatmalarına, ne tuz basmalarına, ne de çiçek açtırmalarına gerek var. Sadece uzak dursalar kafi. Zaten yaklaşan yenilerine imza atar ☾
Geçmiş insanda hep izler bırakır, kimsenin bişey yapmasına gerek yok. Eğer olanlardan vicdanen rahatsanız sıkıntı yok, değilseniz o zaman vicdan azabı sizi rahat bırakmaz. Ara ara kendini hatırlatır
şu an kimseye yaram olup olmadığını belli etmiyorum çünkü zamanında bastıran çok oldu bende kendi kendime iyileştirmeyi öğrendim bir çiçek açtıran varsa o da benimdir kimse değil.
Yaralarına bastırmak bana mazoşistlik ile eş değer geliyor. Bir insan kendine bunu yapmamalı. Tabi ki kendini iyi hissettiren, konuyu açan arkadaşın tabiri ile çiçek açtıran her zaman ruha daha iyi gelir.