Koyun sütü rica ettim, getirmemiş.
Abi, bu üçüncü isteyişim neden geitrmedin?
- Kendime almadım ki...
Ne güzel adam ya. Dkkrkk

O kadar uzmanım ki bu konuda ihtiyacım olmayacak bir konu için bile ne olur ne olmaz diye bahane ayalarım. Yalan söylemeyen biri olduğum için her şeye bir bahane uydurmam gerekebiligor. O yüzden uzmanlaştım bu konuda ve artık ekstra bir çaba sarf etmem bile gerekmiyor, kendiliğinden oluşuyor bahanem.
Yalan bizim gtumze yuva yapmış
Çok beceremiyorum ben, yalan söylerken her şeyim bağırıyor yalan diye ve bunun ben bile farkındayım. Önce söylediğim bahaneye kendimi inandırmam lazım ki etkili olsun.👀
Ahhdj görüşünü görünce yıllarca görmemişim gibi şey oldum.
Shdhj😂😂
İki saniye önce başka bir görüşteydik ama olsun, hep böyle olsun.😂
3000 kez olandan xnd
Her zaman.😌
3000 kez...🙄
3000 olmadan gel.🙄
Bende olmasını bekleyemem zaten.🙄
Cevap
9Cevap
Aslında istemiyorsam lafı uzatmadan söylerim. Ama bazen kıramadığım insanlara guzel bahaneler uretebiliyorum Allah affetsin🙈
Hiç iddialı değilim. Asla bahane üretemem. Ya doğruyu doğrudan söylerim ya da sessizlik hakim olur bulunduğum ortamda.
Üşenmezsem çok iyi bahane bulurum da üşeniyorum gerçek neyse onu söyleyip kurtuluyorum ben dusunecegime o dusunsun amann
Bahane üretmeyi pek beceremiyorum ama konuyu çarpıtma konusunda çok iyiyim 😂
Bahane üretmeme gerek kalmıyor konu değişince
Bahane üretmem neyse onu söylerip her zaman ama nedense karşı taraf her söylediğimi bahane olarak algılıyor. Sıkıntılı durumlar 😀
Bahane üretmek sayılmaz ama çok iyi sıyrılırım her türlü olaydan. Haksızken karşımdakini haklı çıkarma konusnda çok kıvrağımdır
bende bahane üretemiyorum ya pek iddam yok 7kdidkaos
Bu konuda iyi değilim lafı direkt söylemeyi severim..
Güzel bahane uydururum ama söylerken anlaşılacak gibi hissettiğim için söyleyemiyorum
Eğer yapmak istemediğim birşeyse bahane üretmekte üstüme yoktur becerebilirim yani iki dakikada
Çok iddialiyim bu konuda 😂 mükemmel yalanciyim çünkü
Gerçek şu ki, herkes işine geldiği gibi hareket eder.
Bahane, mazeret vs..
İddialı değilim ama fenada sayılmam.
Bahane pek üretemem yüzüme bulaşır bdhfb
Orta halliyim diyelim.
Ne güzel doğal adam neyse onu söylüyor
manıpulasyon benım ısım..
Baya iyiyimdiiiir😂😂😂😂😂😂
Beceriksizim bu konuda
Çok idealı degiim
Keşke olmasaydım ama fazla iyiyim bu konuda
Kadınlar kadar iyi olduğumu sanmıyorum
Hiç değilim