10 Yıldır Sosyalleşemiyorum DEPRESYONDAYIM Yardım edin?

Benim sosyofobim var hemde çok iler boyutta sosyalleşmek gözümü o kadar korkuttu ki okulu yarıda bıraktım işe gitmedim kendime bakımıma sağlığıma hiç bakmadım , sosyalleşmek gözümü korkutuyor nasıl korkutmasın ki , hoş korkutmasada olmayacak zaten yakışıklı değilim dış görünüşüm ezik engelli gibi , zaten sosyalleşmek istesem kabuğumu kırsam bile karakterimi yensem bile dış görünüşüm izin vermez , ben sosyalleşmemek için kendi kendimi çirkinleştirdim , ben sosyalleşmek istemiyorum aslında okumak istediğin mesleği yapmak işe gitmek arkadaş manitin olması gezmek tozmak sosyal özgürlüğün olması hepsi güzel şeyler sizin günlük rutininiz olabilir ama ben 10 yıldan fazla yapmadım bunları kendimi insanlardan hayattan soğutuyorum hayatı yaşamak yerine hayatı yaşayan insanları izliyorum a-sosyallikden yıkılıyorum dış görünüş olarak çok gerilerdeyim yaşımı göstermiyorum ama buna rağmen elimden gelen bir şey yok hayat beni yedi bitirdi hiç nasıl yaşamak istediğime dair en ufak bir fikir yok kafamda , ama hayatta sosyal olmadan yaşanmıyor gel de çık işin içinden
10 Yıldır Sosyalleşemiyorum DEPRESYONDAYIM Yardım edin?