Kişilik & Karakter Hafta sonu ruh haliniz nasıl? Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 88 Yapay Zekaya Sor Hafta sonu ruh haliniz sizi yansıtıyor mu...✔Burcum çok yıprandı diyor, yükselenim çok çekici nasıl bir karışıklıksa...😄😄#Acid_Qeenn.🌺 Hafta sonu ruh haliniz nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. Yengeç her zaman karamsarım 1 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Dalgın diyormuş bana. Ama gayet iyiyim keyfim yerinde😄 2 2 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Maşallası.😄 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Amin😄 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Bu burç soruları baydı artık. Burada erkeklerde var. Siz kadınlar kendibaranızda diilsiniz. Burçlarınızı başınıza çalın demek geliyor içimden 1 1 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Tamam burçlarımızı başımıza çaldık. Alslslz Yorumla
Lelushaa Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Çok zor bir dönemden geçtim şimdi aslan gibi eskisinden bile daha iyiyim.✌🏻Burçlar boş konuşuyor, yansıtmıyor. 😂 1 1 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Tüh be.😄
etkindusunceler Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Gergin değilim, cok enerjik ve mutluyum.Hava miss, hayat guzel, çim kokusu enfesss. 1 4 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Hayat size güzel. Akakal Yorumla etkindusunceler +1 yıl Bu bir frekans, pozitif frekans.. Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl O zaman benim pozitif oluşumun yanısıması bu.:))) Yorumla etkindusunceler +1 yıl Bende öyle düşünüyorum :) Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Aynı burcumun karşılığı gibi dalgınım ama bu yoğun yorucu bir iş seyahatinin sabaha karşı dönüşünün bir sonucu galiba 1 0 Yorumla
Volki87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Çok yıprandı yazıyor, daha kötü günler gördük onun için şikayet etmenin bir faydası yok. Yola devam 🌹 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Çok bunaldım. Aşksızlık krizinden bu haldeyim; ama bulunduğum ilden sıkıldım, başka şehre gitmek istiyorum. 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yıpranmışız.. yok canım ya yıpranmadım ayaktayım maşallah bana 😃.. 2 0 Yorumla
iSLaNDBaZaRr Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı. Vurdumduymazim tam üstüne basmış helede bugün öğleden sonra dünya yansa umrumda değil 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Vurdumduymaz demiş ama.. Benim için yorgundu efendim.. 1 0 Yorumla
DenizdekiHazine Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tatildeyken evin tadını çıkarıyorum. Yarın yine işbaşında olcam. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Çok bunaldı..Çok çekici.. 😄 1 7 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Senin yükselen yanlıştır kesin. Akaksk Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Alla halla.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Evet evet doğum saatinde bir yanlışlık vardır, gidip bi sor annene. Akslsl Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hiç mi ihtimal yok.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Bilemicem işte annene bir sorda netleşsin bu. Alsllddğd Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Sordum.. Evet oğlum , öylesin dedi..Başka bir açıklaması yok çekiciliğinin, diye de ekledi.. 😄 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Ahshhdjdjd Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı. Detaycı biri olduğum doğrudur 2 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. haftasonu bu burç yorumu benı ıskaladı , geginlik benımle değil 1 0 Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Koç çok hergin diyorAma dün ben baya enerjiktim çıplak halde gözlük taktım dans ettim o derece 0 0 Yorumla
Afrodit34343434 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı. Evet çok haklı çok detaycıyımdır 2 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Dalgın yazıyor ama sakin insanım ben. 😁😁😁😁 2 0 Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet çok yıprandım ama yıkılmadım 1 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Yorgunnnnnnnnnnnnnnnn 1 0 Yorumla
langsam Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Çok bunaldım güneye doğru uzanmak istiyorum. 1 0 Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslan: Çok dalgınOlmasın be 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok mutsuz demişte keyifsizim diyelim 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Çok detaycı.Ama boş detaylar değil. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Aslan çok dalgın 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çok gerginim 1 2 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Aman herkeste bir gergin noluyorsa. Alsls Yorumla blackman3419 +1 yıl Burcum saolsun çok gerginsin diyor, sakin ol demiyor Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Terazi 🥺 1 3 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Sen terazi miydin ya şaşırdım inan.Ben seni ikizler sanıyordum.Sevindim burçtaş olmamıza...😌 Yorumla Şişkoletta +1 yıl Yok ben ikizler olamam 😂 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Olma zaten. Alalslz Yorumla
Jeasica Takip Et Guru Yaş: 54 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yansıttı valla 1 4 Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Yansıtan hangisi.😄 Yorumla Jeasica +1 yıl Hahha kendim bakıp görünce o kadarcık yazmışım “Terazi “ Yorumla Acid_Qeenn +1 yıl Sende bendensin.😄✌ Yorumla Jeasica +1 yıl 👍🌸 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dalgın değilim aksine gayet iyiyim. 1 0 Yorumla
Muratizm0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. Ruhum yok 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kötü 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Eh işte, sıradan 1 0 Yorumla
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok çekici. 1 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bunaldım 1 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok enerjik 🤪🤪🤪 1 0 Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 407 cevap paylaştı. Çok yıprandım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Yengeç her zaman karamsarım
Dalgın diyormuş bana.
Ama gayet iyiyim keyfim yerinde😄
Maşallası.😄
Amin😄
Bu burç soruları baydı artık. Burada erkeklerde var. Siz kadınlar kendibaranızda diilsiniz. Burçlarınızı başınıza çalın demek geliyor içimden
Tamam burçlarımızı başımıza çaldık. Alslslz
Çok zor bir dönemden geçtim şimdi aslan gibi eskisinden bile daha iyiyim.✌🏻Burçlar boş konuşuyor, yansıtmıyor. 😂
Tüh be.😄
Gergin değilim, cok enerjik ve mutluyum.
Hava miss, hayat guzel, çim kokusu enfesss.
Hayat size güzel. Akakal
Bu bir frekans, pozitif frekans..
O zaman benim pozitif oluşumun yanısıması bu.:)))
Bende öyle düşünüyorum :)
Aynı burcumun karşılığı gibi dalgınım ama bu yoğun yorucu bir iş seyahatinin sabaha karşı dönüşünün bir sonucu galiba
Çok yıprandı yazıyor, daha kötü günler gördük onun için şikayet etmenin bir faydası yok. Yola devam 🌹
Çok bunaldım. Aşksızlık krizinden bu haldeyim; ama bulunduğum ilden sıkıldım, başka şehre gitmek istiyorum.
Yıpranmışız.. yok canım ya yıpranmadım ayaktayım maşallah bana 😃..
Vurdumduymazim tam üstüne basmış helede bugün öğleden sonra dünya yansa umrumda değil
Vurdumduymaz demiş ama.. Benim için yorgundu efendim..
Tatildeyken evin tadını çıkarıyorum. Yarın yine işbaşında olcam.
Çok bunaldı..
Çok çekici.. 😄
Senin yükselen yanlıştır kesin. Akaksk
Alla halla.. 😄
Evet evet doğum saatinde bir yanlışlık vardır, gidip bi sor annene. Akslsl
Hiç mi ihtimal yok.. 😄
Bilemicem işte annene bir sorda netleşsin bu. Alsllddğd
Sordum.. Evet oğlum , öylesin dedi..
Başka bir açıklaması yok çekiciliğinin, diye de ekledi.. 😄
Ahshhdjdjd
Detaycı biri olduğum doğrudur
haftasonu bu burç yorumu benı ıskaladı , geginlik benımle değil
Koç çok hergin diyor
Ama dün ben baya enerjiktim çıplak halde gözlük taktım dans ettim o derece
Eee bunaldıysam gezerim bende😀
Evet çok haklı çok detaycıyımdır
Dalgın yazıyor ama sakin insanım ben. 😁😁😁😁
Çok dalgınmışım doğrudur
Bunaldım sıkıldım doğru demiş
Çok yıpranmışım
Evet çok yıprandım ama yıkılmadım
Çok umursamaz bugün valla öyle..
Yorgunnnnnnnnnnnnnnnn
Çok bunaldım güneye doğru uzanmak istiyorum.
Aslan: Çok dalgın
Olmasın be
Çok mutsuz demişte keyifsizim diyelim
Çok detaycı.
Ama boş detaylar değil.
Aslan çok dalgın
hıc vurdumduymaz olamadım kııı
Çok gerginim
Aman herkeste bir gergin noluyorsa. Alsls
Burcum saolsun çok gerginsin diyor, sakin ol demiyor
Terazi 🥺
Sen terazi miydin ya şaşırdım inan.
Ben seni ikizler sanıyordum.
Sevindim burçtaş olmamıza...😌
Yok ben ikizler olamam 😂
Olma zaten. Alalslz
Yansıttı valla
Yansıtan hangisi.😄
Hahha kendim bakıp görünce o kadarcık yazmışım “Terazi “
Sende bendensin.😄✌
👍🌸
Dalgın değilim aksine gayet iyiyim.
çok çekici... :)
Çok gergin doğru 🤦
Ruhum yok
Çok dalgınım
Çalışkan
Dalgın
ıyı degıl ya
Yine çok mutsuz 👌
Vurdumduymaz
Çalışıyorum ruhumun bile hali kalmadı = )
Kötü
Biryere gidemedigim için Berber hergun aynı şeyler
Eh işte, sıradan
Çok dalgın
Vurdumduymaz 😄
Enerjik miii
Çok çekici 😎🦂
Çok çekici.
Bunaldım
Gayet iyiyim.
Çok enerjik 🤪🤪🤪
Çok vurdumduymaz😅😅