Hiçbir şeyi kontrol etmeye çalışmıyorum ben. Herkesi ve her şeyi serbest bırakıyorum. Özellikle ikili ilişkilerimde bunu çok yapıyorum. Çünkü benim kontrolümde olduktan sonra bir önemi yok. Önemli olan serbestken kişinin benim istediğim çizgide kalabilmesi. Serbestken o çizgide kalamıyorsa yolu açık olsun.
Hayır, olsa olsa kontolsüzlük delisi olurum benim. Kendimi herhangi bir kalıba sokmayı sevmiyorum ve sınırlandırmayı sevmiyorum. Çok planlı yaşayan biri de değilim. Düşüncelerim çizgim zaten, her insanın muhakkak çizgileri olmalı o çok ayrı bir olay fakat buna uymak benim için zorunluluktan ziyade zaten kendi belirlediğim yaşam biçimim. Anlık olarak ne hissediyorsam ve neyi istiyorsam ona yönelip, o şekilde yaşıyorum. Tamamen içimden geldiği gibi. Bugünümü güzel geçirebilmek tek derdim, bugünüm güzelse bu yarınıma da yansıyor ve art arda bu şekilde devam ediyor. Mutsuz olma hakkını da veriyorum kendime fakat olabildiğince kısa tutuyorum bunu, geçen zamanı kaçırmak istemiyorum, kusursuz yaşayamasamda mutluluğun kusursuzluk olmadığını bildiğim için içim gayet rahat bu konuda...
Kontrol delisi olduğum söylenebilir özellikle arkadaşlarımın günlük hayattaki sorumluluklarını zaman zaman işte yaptın mı mutlaka yap senin iyiliğin için gibi dediğim için ve özellikle insanların hatalarına uyarı yaptığım için kontrolcü bir insanım bu kimi zaman dozunu aşıyor ve özür diliyorum böylece kendimde kontrol sağlıyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır değilim. Çünkü istesem de yapamıyorum. Sadece yaptığım iş konusunda öyleyim ama onda bile kasmıyorum kendimi. Çünkü sen en iyisini yaptıkça daha fazlası isteniyor.
Hayır öyle olduğumu düşünmüyorum hayatımın hiçbir döneminde de böyle olmadım. Çok kontrolcu olmak ipleri elinde tutmak bir yerden sonra hem sıkıntı veriyor hem de hayattan tat almayı engelliyor.
Hayır, olmuyor. Bazen elbette ki kontrolümün dışında bir şeylerin gerçekleştiğini, zihnimdeki düşüncelerin benden bağımsız oluştuğunu fark edebiliyorum. Bu noktada toparlamam farketmemin uzun sürmediği gibi uzun sürmüyor.
Bir dönem her şeyi çok takar ve kontrol ederdim istediğim olmadığında delirecek gibi olurdum Bir süredir hayatı relax yaşıyorum bu çok keyif verici bisey öneririm 😀
Evet kesinlikle bu huyum fazlasıyla baskın ben de sürekli her şeyi doğru zamanda doğru şekilde olsun sürekli kontrol edeyim güven problemi bunları çok yaşıyorum
Aşırı kontrol delisi olduğumu düşünmem. Çünkü aşırı derece uç noktalar daha çok hataya sürükler. Bunu yaptıkça her zaman tekrar eder. Belirli sınırlar içinde tutmaya çalışırım.