Kişilik & Karakter "Artık herkes gizli yeteneğimi öğrenmelii!" dediğin o gizli yeteneğin nedir? _Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳Herkesin birazcık gizemli yönünde kendisine özel sakladığı yetenekleri vardır. Peki senin o herkesten sakladığın gizli yeteneğin nedir?Aramızda kalacağına söz veremem 🙄🥳 "Artık herkes gizli yeteneğimi öğrenmelii!" dediğin o gizli yeteneğin nedir? Cevapla Nedir Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ama şimdi o yeteneği söylersem o yeteneğim artık gizli yetenek olmaktan çıkar ki o yüzden verdiğim cevabın 10 saniye sonra bir anlamı kalmaz :))) 2 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sen söyle ben görüşü kaldırım shsh Yorumla Catutigernos +1 yıl hahaha yok ya :o ben de yedim :P Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hiç bir şeyi umursamıyorum. ve insanların doğru olarak inandığı şeyin aslında gerçek olmadığı biliyorum 2 0 Yorumla
Sadcocuuk Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Gizli yetenegim hala gizli oldugu icin soyleyemem :d 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Üzdü Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İşinin ehli insanı seçme konusu (Liyakat)Analiz. 1 6 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Oooo bak sen Yorumla joeblack18 +1 yıl Daha sayayım mı :) asfa sf Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sjjs bitmez senin yetenekler Yorumla joeblack18 +1 yıl Ne yapcan, Allah vergisi ;) Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Nazar etmiyorum bebek, püğ maşallah Yorumla joeblack18 +1 yıl Bilirim :) Yorumla
anonim22268 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Göz kapaklarimj katlayabikiyorum ama tek vana özel degil 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Onu ben minnakken abimde yapardı 🤦🏼♀️ çok korkunçlu be Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Hiç yeteneğim yok. Keşke olsaydı da gizli mi tutardım😀😀😀 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sjs tüm dünyaya yayın falan Yorumla Usemind +1 yıl Gözüne gözüne😉 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben de gifteki kız gibi çok güzel bisiklet sürebiliyorum mesela:)) 2 4 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Araba falan shsh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok güzel tır sürerim😅 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ben bunu yetenek kabul ederim 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😅🌺 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kulaklarımı oynatabiliyorum 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Onu nasıı yapıyosuun🙄 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Gizli işte 😂 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Aramızda 🤐 Yorumla
Uyedegilimben Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Öyle bir yeteneğim yok, varsa da Benim de haberim yok 😂 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Öyle bir yeteneğim yok 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Gizli yetenegimi sadece ozel durumlarda kullaniyorum. Ciks, afise edemem 🙊 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Adı üstünde gizli kimse öğrenmesin bir şey. :D 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bana söyle demen bunlara ben shdh Yorumla _AsabiHatun__ +1 yıl Asıl bu kelimeyi söyleyenden korkacaksın. :D Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Benden korkulur mu hiiiiiçç 🥲🥺 Yorumla
sıcakkanlıüye Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Doğru söylüyorsun , herkesin gizli bir yeteneği vardır. Örneğin futbolu ve basketbolu iyi oynarım. Mizah yeteneğim vardır. Bu kadar yeter. 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Gizliyse ben nerden bilecem 1 6 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Sor bakiyim içine, için ne diyor içine Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Tatlı istiyo 🙄 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Olaydı iyiydi be Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl Keşke 🤧 Yorumla SasukeGaara +1 yıl söyle bombayi nereye sakladın Yorumla _BombacıMülayim_ +1 yıl @SasukeGaara yedim lan yedim 🥺 Yorumla
Chamber Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Adı üstünde gizli söymenmez;) 1 6 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Aramızda kalcakk söyle sen Yorumla Chamber +1 yıl Söylersem burdaki konu komşu duymuş oluyo:) Yorumla _Daphnee_ +1 yıl boş ver sen onları 😅 Yorumla Chamber +1 yıl Olmazzz🤣 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Püğğ yazıklar olsun Yorumla Chamber +1 yıl Ahahah🤣 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Çok iyi saf ayağına yatarım. 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Hııım Yorumla cpanel +1 yıl Bu konuda size çekmişim. 😁 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Adı ustunde gizli değil mi :D 1 2 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Aramızdaa 😌🤫 Yorumla EmirAdakul +1 yıl Ben duşer miyim böyle oyunlara sence :D Yorumla
Richie_richh Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tüm malları üzerime çekmek en büyük yeteneğim :d 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bu yetenek bende de mevcut sjsj Yorumla Richie_richh +1 yıl Bu konuda birinciliği kimseye vermem kusura bakmayın :d Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Ama benim özelliklerde mıknatııs var Yorumla
fakeee121 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Çok gizli bir bilgi veriyorum matematik yapabiliyorum 🤣 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne aklıma gelse bı kaç gün içinde yaşanıyor 😕 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Oo enerjisel işler Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl söylemesem daha iyi 1 1 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Niye bea Yorumla
Sugarbird Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tersten konuşurum 😅 1 3 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Bunu duymak istiyorum yiğidim shhs nasıl yapıyorsun kız Yorumla Sugarbird +1 yıl Okula giderken tabelaları ters okumak gibi bir hobi edindim ve bi zaman sonra baktım ki bakar bakmaz ters söylüyorum 😂 Yorumla _Daphnee_ +1 yıl Enaa ne güsel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Ama şimdi o yeteneği söylersem o yeteneğim artık gizli yetenek olmaktan çıkar ki o yüzden verdiğim cevabın 10 saniye sonra bir anlamı kalmaz :)))
Sen söyle ben görüşü kaldırım shsh
hahaha yok ya :o ben de yedim :P
Hiç bir şeyi umursamıyorum. ve insanların doğru olarak inandığı şeyin aslında gerçek olmadığı biliyorum
Gizli yetenegim hala gizli oldugu icin soyleyemem :d
Üzdü
Oooo bak sen
Daha sayayım mı :) asfa sf
Sjjs bitmez senin yetenekler
Ne yapcan, Allah vergisi ;)
Nazar etmiyorum bebek, püğ maşallah
Bilirim :)
Göz kapaklarimj katlayabikiyorum ama tek vana özel degil
Onu ben minnakken abimde yapardı 🤦🏼♀️ çok korkunçlu be
Hiç yeteneğim yok. Keşke olsaydı da gizli mi tutardım😀😀😀
Sjs tüm dünyaya yayın falan
Gözüne gözüne😉
Ben de gifteki kız gibi çok güzel bisiklet sürebiliyorum mesela:))
Araba falan shsh
Çok güzel tır sürerim😅
Ben bunu yetenek kabul ederim 😂
😅🌺
Kulaklarımı oynatabiliyorum
Onu nasıı yapıyosuun🙄
Gizli işte 😂
Aramızda 🤐
Öyle bir yeteneğim yok, varsa da Benim de haberim yok 😂
Öyle bir yeteneğim yok
Gizli yetenegimi sadece ozel durumlarda kullaniyorum. Ciks, afise edemem 🙊
Adı üstünde gizli kimse öğrenmesin bir şey. :D
Bana söyle demen bunlara ben shdh
Asıl bu kelimeyi söyleyenden korkacaksın. :D
Benden korkulur mu hiiiiiçç 🥲🥺
Doğru söylüyorsun , herkesin gizli bir yeteneği vardır. Örneğin futbolu ve basketbolu iyi oynarım. Mizah yeteneğim vardır. Bu kadar yeter.
Gizliyse ben nerden bilecem
Sor bakiyim içine, için ne diyor içine
Tatlı istiyo 🙄
Olaydı iyiydi be
Keşke 🤧
söyle bombayi nereye sakladın
@SasukeGaara yedim lan yedim 🥺
Adı üstünde gizli söymenmez;)
Aramızda kalcakk söyle sen
Söylersem burdaki konu komşu duymuş oluyo:)
boş ver sen onları 😅
Olmazzz🤣
Püğğ yazıklar olsun
Ahahah🤣
Çok iyi saf ayağına yatarım.
Hııım
Bu konuda size çekmişim. 😁
Adı ustunde gizli değil mi :D
Aramızdaa 😌🤫
Ben duşer miyim böyle oyunlara sence :D
Tüm malları üzerime çekmek en büyük yeteneğim :d
Bu yetenek bende de mevcut sjsj
Bu konuda birinciliği kimseye vermem kusura bakmayın :d
Ama benim özelliklerde mıknatııs var
Çok gizli bir bilgi veriyorum matematik yapabiliyorum 🤣
Ne aklıma gelse bı kaç gün içinde yaşanıyor 😕
Oo enerjisel işler
Öyle bir yeteneğim yok
söylemesem daha iyi
Niye bea
Tersten konuşurum 😅
Bunu duymak istiyorum yiğidim shhs nasıl yapıyorsun kız
Okula giderken tabelaları ters okumak gibi bir hobi edindim ve bi zaman sonra baktım ki bakar bakmaz ters söylüyorum 😂
Enaa ne güsel
Yatmak