Yok yahu ben tahammül edemiyorum, sinirim bozuluyor. Gittiğin yerde oturup iki çift laf etmek istiyorsun, sürekli telefona bakan ve etrafını, kendini çekip duran insanlara gelemiyorum. Madem ben niye sürükleniyorum senin peşinde, kimsenin çantası değilim ki. Biraz anı yaşamaya odaklı kalmalı insanlar, fotoğraf çekmek en son aklıma gelecek şeylerden birisi benim, buna ihtiyaç duymuyorum çünkü. Gözümün gördüğü beynime kazıyor zaten, telefon ekranına bakarak gerçekliğini kaçıramam, oradan izlemek istemiyorum ben. Yakın arkadaşlarımla dahi tek tük fotoğraflarımız vardır bizim, özel günlerde vs. aklımıza gelmiyor çünkü o kadar güzel ve keyifli vakit geçiriyoruz.🤷♀️
Yok ya ben çekemem valla bazen insan anın tadını çıkarmalı nasıl çıktım bir de buradan çekeyim ışıklar kotu ve buna benzer laflar duymak istemez o yüzden çekilmez ya mümkünse benden az öte de olsun ben de fotoğraf çekilirim ama öyle her anı değil ya
Çekemem, güzel anları fotoğraflayabilir insanlar ona lafım yok fakat dakika başı ber şeyi çekmek beni sıkar. Dozu kaçan her şey etrafına huzursuzluk verir, bu da onlardan biri.
Ben fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum. Her haltı çekip sosyal medyada paylaşanlara da uyuz oluyorum. Sanki hayattan zevk ve tat almak için değil de; bak işte elalem nerelerde gezdiğimi, neler yedip içtiğimi görsün tarzında hareket ettiklerini düşünüyorum ve bu, bana fazlasıyla itici geliyor..
sevmem sürekli foto paylaşan insanları o yüzden gerçek bi sosyal medya hesabım yok akraba ve arkadaşların saçma sapan foto ve paylaşımlarını görmek istemiyorum