Kızlar Bir Adım Öne Aklıma gezdiğim yerler geliyor. Tanıştığım insanlar. Sonra gülüyorum, hep haklısın, benim işim var. Hadi hoş kal. Gidiyorum.Arılar vızzz vızzzz, uçanlar füüüüüü füü füü füüüüüüüüü diye geçiyorlar. Düşünmüyorum pek üstünleri. Benim ayağım yere basıyor. Fakirlerle hayatımı paylaşmam. Öteden gitsinler. Kışt Kışt 😁
Kendini üstün gören insanlar hakkında ne düşünüyorum. Sen ne düşünüyorsun?
Ben böyle birisiyim galiba. Hiç arkadaşım yok. Ama yaşadığım yerde çok suriyelilerde çok. İnsanları yobaz, kaba kadına davranmayı bilmeyen, davranışları bana ters gelen abuk sabuk insanlar. Ha diyeceksinki hiçmi düzgün insan yok, var. Ama onlarda genelde zengin benden çok daha kültürlü alkol içen (ben tüketmiyorum) entelektüel insanlar. Yani anlatmak istediğim şu büyük ihtimalle beni görseniz sizde kıl olursunuz. Ama bu benim seçimim değil. Bizi dışlamak yerine konuşmayı deneseniz, içinize alsanız belkide böyle olmaz. Şuwnda yalnızlıkdan psikolojim bozuldu. hiçbir şey yapamıyorum. Yalnızlıkdan sürekli hayal kuruyorum. Kafayı yedim. Ben bunu hakedecek ne yaptım bilmiyorum. 18 yaşındayım 13 14 yaşlarındaki çocuklar benden çok eğlenmiştir. Arkadaşı, sevgilisi olmuştur. İçin kan ağlıyor. Ölmek istiyorum. Belki ben ölünce dünya daha güzel biryer olur.
Senin seçimin. Ellerini nasıl yıkıyorsun? Su sana mı geliyordu 😁 Ne mübarek Adamsın 🤣 senin hareketinle açılıyor musluk, farkında olman lazım.. Ben barda sadece su içitiğimde oldu. Sen de içiyorsun. 😂