Kadın/Erkek olmanın en güzel yanı nedir?

İyi ki erkek olarak dünyaya gelmişim.
Yapmak istediğimiz herşeyi sınırsızca yaşıyoruz. Gece parkta oturuyoruz, köşeye gidip işiyoruz, makyaj, kıyafet, krem derdimiz yok, iş bulma konusunda daha rahatız, sınırsızca geziyoruz, erkek erkeğe sohbet denilen dünyanın bir numaralı muhabbetini yapıyoruz, geçmişte kadına muhtaç olunan her konu ve işi teknoloji sayesinde kendimiz yapıyoruz ya da yaptırıyoruz, hamilelik derdimiz yok, kollajen sıkıntımız yok, aybaşı görmüyoruz, güçlüyüz, psikolojik olarak sağlamız, işyerinde dedikodumuz olmaz, kızlık zarımız yok, çok konuşsak da dırdır denmez, emzirme sorumluluğumuz yok, köpekten kediden korkmayız, kadınlara oranla otomobilimiz var, sorunlu bağırsak sendromumuz yok, soğuk havada üşümeyiz, rahatlıkla ayakkabı ve kıyafet buluyoruz.
Yazsam binlerce...
Erkek olmak bambaşka bir keyif.
Erkek olmanın en güzel yanı taciz ve tecavüze uğrama oranımız çok düşük olması kadın olmanın en güzel yanı çalışmasan da kocam bana baksın diyecek kadar ekonomik sorununun olmaması
erkek olmanın en güzel tarafı bağımlılıklardan kadınlara göre daha kolay kurtulmak..
Aslında iki cinsiyet olarakta güzelliklerimiz var fakat hani deriz ya kadın kendini koruyamaz, tehlike işleri erkekte, burada da sıkıntı kendimizi nasıl eğitmemiz değil midir zaten? Cinsiyet olarak çoğu işe bakıyoruz hep, bazı konularda mecbur ayrılabiliyoruz onlar harici, kendimizi güzel geliştirsek, bunlar konuşulmasa keşke...
Rica ederim. :)
Cevap
4Cevap
Kadınlara hayat güzel inan ki. Evlenince herşeyi bir düğmeye basıp sabahtan akşama kadar dizi izleyip , kolu komşuyu toplayil çay, kahve içerek dedikodu yapmak.😊
Kadın olmanın en güzel yanı kimseye muhtaç olmuyosun mesela yemek yapmayı biliyosun
En guzel yani en kotu yaninim olmasi sizin soyunuz sopunuz kurur da birdaha turkiyede dogmam
En güzel yanı babam bana bir sürü para veriyor. Erkek olsam para vermezdi :)
Erkek her deliğe girip çıkıbailiyor. Dağda tek başına 1 ay yaşasan başına hiçbişey gelmez. Ama kadınsan tehlike herzaman heryönden gelebilir.
Erkeklerin ağda epilasyon derdi yok kızların ise askerlik
kadınlığın en güzel yanı rahat oluyorsun
Ayakta işeyebiliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?