Üniversiteye ta ekimde geldim bu aya kadar hayatıma bir arkadaş girmedi, napmalıyım beklemeli miyim?

Eskiden de arkadaşım yoktu tek tük vardı ama bir gün boyunca bir arkadaşın keyfini beklemek zor oluyor geç yazdıkları oluyor falan. Ekimde geldim yıl bitiyor ailemi silmiştim zaten ben artık bi şeyler başarmalıydım ama yani üniversitede kimle konuşsam tek tük bir gün konuşuyoruz ertesi yok numara almak falan yok. Bi tane flörtüm vardı sadece o ekimde geldi tamam dedim arkadaş yok belki ama daha iyisi var. O da ne biliyim ya ben engelledim ve 4 aydır yok. Ya ben ufku geniş biriyim buraya bu darlığa sığamıyorum düşünsenize 1 yıl boyunca şu yurt odasında her gin yalnız oturmuşum telefonla.
Güncellemeler
+1 yıl
İmtihansa da sıktı artık ben bu imtihanı geçmişte yaşamışım tekrar yaşamayım ne gerek var kimse olmuyor ben neden olayım ve kibar bi kızım yeter ya
Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bakarsanız.. Ben zengin organları istiyorum devlet üniversitesinde ben de dahil herkes fakir geliyor fakir olunca ezik geliyor elimde değil
Üniversiteye ta ekimde geldim bu aya kadar hayatıma bir arkadaş girmedi, napmalıyım beklemeli miyim?