Ben böyle anlarda tamamen kendi kabuğuma çekiliyoruz. Özellikle insanlardan uzak durmak bana çok daha iyi geliyor. Uzun yürüyüşler eşliğinde müzik dinlemek, yalnız kalmak, denizi izlemek, ormanda yürümek benim için en ideal stres atma yöntemleri. Bunun dışında birde kedim ile vakit geçirmek oldukça iyi geliyor bana. İşim gereği ya da ailevi bazı faktörler yüzünde baskı altında hissedebiliyorum. En azından bir süre uzak kalıp kendi içime dönmem benim adıma daha güzel ve faydalı oluyor.
Bunun için birçok yöntemim var. Öncelikle hayatta her zaman aksilikler, stres, moral bozukluğu olacak. Sıkıntılar hep vardı, hep var olacaklar. Sıkıntı yoksa asıl o zaman sıkıntı var demektir. Bu bilinçle yaşıyorum. Bu yüzden bana stres yaptıracak ya da moralimi bozacak bir konu olduğunda buna kendimi önceden hazırlamış oluyorum. Ve strese girmemeye çalışıyorum. Zaten bu bilinçte olduğum için ölüm dışında konu ne olursa olsun, beş dakika sonra gülebilmeyi başardım şimdiye kadar. Birkaç durum hariç. O birkaç durumda da farklı yöntemler izledim. Kimi zaman duşa giriyorum, uzun süre suyun altında kalıyorum. Bu bana rahatlık veriyor. Kimi zaman tek başıma uzun bir yürüyüşe çıkıp temiz hava alıyorum, kafa dağıtıyorum. Kimi zaman da balkonda oturup müzik dinliyorum. Bunlar basit ama bana etki eden yöntemler.
Meditasyon veya ağlamak bomboş bir hayatım var zaten sizin derdiniz dert değil sevgili den ayrılma falan bunları bende yaşadım 5 kız duygularımı hissetmedi bile ♿ buyum diye hep dışlandım ama kendimi geliştirdiğim de o zaman hata yaptıklarını anlayacaklar
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Genelde hemen içime kapanırım. Çekilirim kendi kabuğuma bir süre çıkmam, ordan. Müzik çok dinlerim ya da çok uyurum. Konuşmam, sadece sessiz sedasız kendimle kalırım.
Yemek yediğim zaman ben mutlu oluyorum veya biri bana yiyecek bir şey aldiği zaman Mesela pasta yedim 5 dk önce ve yüzüm sevincten güldü yemeğimi kimseylende paylaşmam biri aldiği zaman iste ozm yine sinir olurum