İki kahve, iki dost… ☕️🌿☀️ Sizin terapi yönteminiz nedir?

Yıldızları çalanlar var, bu karanlığın sebebi onlar...
İki kahve, iki dost… ☕️🌿☀️ Sizin terapi yönteminiz nedir?

Yıldızları çalanlar var, bu karanlığın sebebi onlar...
Benim moral bozukluğuna en iyi gelen yer evim mabedim burada bana hiçbir şey olmaz gibi geliyor hiçbir acı dert taşa bu evde benimle başedemez gibi geliyor ve tabi ki oğlum çapkın ve pasha onları sarılıp öpünce hiç dert kalmaz onların yanında müzik dinlemek ps oyun oynamak bisiklet sürmekte bana iyi gelen aktivitelerden
Öncelikle moral bozukluğunu bastırmaya çalışmak yerine, onu hissetmenin normal olduğunu kabul etmek önemli. Kendine izin vermek, üzülmekte sorun yok. Moralin neden bozuk, hangi olay veya düşünce tetikliyor bunu anlamaya çalışmak faydalı olabilir. Bu, sorunun çözümüne giden yolun ilk adımıdır. Çok büyük değil, küçük ve basit güzel şeylere dikkat çekmek (güzel bir kahve, sevdiğin bir şarkı, bir yürüyüş) ruh halini yumuşatır. İyi uyku, sağlıklı beslenme, hafif egzersiz gibi temel ihtiyaçlara dikkat etmek moralin toparlanmasına yardımcı olur. Güvendiğin biriyle duygularını paylaşmak yükünü hafifletir. Bazen sadece anlatmak bile çok iyi gelir. Yapabileceğin, seni zorlamayan küçük aktiviteler belirleyip onları yapmak seni biraz daha iyi hissettirebilir. Moral bozukluğu uzun sürüyorsa ya da çok derin hissediliyorsa, bir uzmandan destek almak en doğru yol olabilir.
İyi bir kitap okumak, kafayı dağıtmak için dışarı çıkmak, doğaya gitmek ya da bizi en derinden etkileyen şeyleri yazmak.
Yakınlarımızla bir çay ya da kahve eşliğinde bir araya gelip, hayata her zaman gülümseyerek ya da gülerek bakmak :) Moralimiz bozuksa, daha sonra daha iyi hissetmek için😁 .
Oo afiyet olsun kuzum🌸
Müzik kahve sigara benim çözüm.
Sağol balım ❤️ en güzeli 🌿
Ben teşekkür ederim kuzum ❤️🌿
❤️😘✨
Moral bozukluğu için en güzel ilaç, gerçekten seni anlayabilen bir dost ve onunla yapılan samimi bir sohbet olabilir. Kahve de bu anlara eşlik ediyorsa tadından yenmez zaten. ☕ Plajda, böyle sakin bir ortamda ruhunu dinlemek de çok iyi gelir. Benim çözümüm çoğu zaman ya kalemle kendimi yazıya dökmek ya da doğanın bir köşesine kaçıp içsel bir sessizlik yakalamak oluyor. 🌊✨ Seni en iyi ne mutlu ediyorsa, onun peşinden gitmelisin! 💛
Nerelere gidiyon iremcim, dostun ben miyim yoksa sjsjsj
Sorsana hesap onlara ya, bebert onları Iremmm
Cevap
23Cevap
Komik videolar izlerim sevdiğim şeyleri yaparım
Kahve sigara vs arkadaş. dost değişiyor
Cigaramiz da var heee
Kesinlikle... Bu arada gözlerine bayıldımmm, maşallah ✨
Yiaaaa 🥰🥰 Mmmmmmucccksss ❤️✨🌿
Sahil keyfi bisiklet keyfi kitap keyfi
Kulaklığım ve oynak parçalar..
Sigara, açık hava ve güzel bi sohbet
sigara ve şarkılar
Çocukluğumda büyükannemin dediği gibi "senden zor durumda olan insanları düşün mutluluğun bir başkasının sana sunmasıyla değil kendi içinde yarat ve yaşa" onu hep referans almışımdır. Bir rap şarkısındada diyor ya "bazen nefes almak yeterli" durup bir şey yapmamak su yolu gibi yoluna bırakmak iyi gelebili (r).
Benim anlayışım kendi terapim bu yönde
Çok bilgece.. Mantıklı
Teşekkür, iyi ve kötü bizim için kafaya takmamak lazım bir gün güneş açar bir gün yağmur.. Süreklilik varsa sıkıntı vardır.
Kesinlikle, teşekkürler 🌿✨
Rica ederim
Kaleme kağıda sarılırım genelde, kendimi bildim bileli yazarak rahatlamak bana iyi gelir
Kalemin gayet iyi...
Teşekkürler🌸
Ben teşekkür ederim 🌿
Moral bozukluğu yaşarken en önemlisi kendini yargılamamak ve hissettiklerini bastırmamak bence. Biraz yalnız kalıp neyin canını sıktığını düşünmek, ardından küçük şeylerle kendini motive etmek faydalı olur.
Katılıyorum, öyle yapıyorum Mr. Wayne... Teşekkürler 🌿
😌☺️🙆🏻♀️🌿✨
Alkol müzik ve sigara kafa güzel olunca ne dert kalıyor ne tasa tabi ayılınca başa dönüyorsun yapacak bişey yok kısa süreli çözüm bu 😃
Uzun vadede kalıcı bir çözüm hiçbir şey sunmuyorkine
Bazen çıkıp motosikletle gazlamak, bazen yalnız kalmak. Bazen de arkadaşlarla bir mekanda oturmak. Duruma göre değişir.
En iyisi gazlamak sanırım Zodi
Enerji depolamak için birebir 👌🏻
Moral bozukluğuna çözüm olarak, doğa yürüyüşü yaparım, kitap okurum, bisiklet sürerim ve havuza girerim...
Doğa yürüyüşüne bayılırım... Bana da iyi geliyor 🌿
İki kahve iki dost gayet yeterli bunun yanında yalnız kalmak biraz düşünmek sevdiğin bir şeyle meşgul olmak belki biraz yürümek uyumakta olabilir
Kesinlikle
Genelde yalnız kalmak kimseyle iletişime geçmemek Bilgisayarda oyun oynamak bana terapi gibi geliyor
Sen oyun oynamayı seviyor muydun ya
Ooo, saygılar 🙆🏻♀️
🙆🏻♀️✨🌿
Canımı çok sıkan durumlar yaşanmadığı sürece moralim kolay kolay bozulmaz. Bozulursa da bana en iyi gelen şeyi yapıyorum gülmeye programlanıyorum gülmek en iyi tedavi yöntemlerinden biridir diğeri de öpüşmek o da çok etkili ama tehlikeli 😀
Hemen sert bir kahve ve yürüyüş nefes almamı sağlıyo
Yürüyüş bana da iyi geliyor ✨
Sevdiğim insanlar, kitaplarım, defterim, yürüyüş yapmak, kuşlarım hepsi beni rahatlatır 🍀
Ne güzel 🌿
kahveyide her yere bağladılar 😁
bir çözüm yok akışına bırakırım
Ne yapalım içmeyelim mi hojam
Ben abartilan bir taraf göremedim soru da ama yine de sen bilirsin 😃
Genellemeleri sevmem ki buna beni de dahil ediyorsun (neredeyse hiç kahve kahve içmeyen birini) keza bundan dolayı da hiç sevmem 😃
Anladım onu zaten, bunu yapanlarda çok içenler oluyor. Dolayısıyla, içip içmemekle doğrudan bağlantılı bir hipotezin var 😃
Olabilir.
🤷🏻♀️
Bana bişey kâr etmiyor ya illa ki çekicem o süreci
Çekmek lazım
Çok zor bozulur çünkü motive olacak bir şeylerim var ama diyelim bozuldu bazen kahve ve müzik bazen uyumak bazen temizlik bazen de dans toparlandırıyor beni..
Oynak bir şarkı 😅
Oynayak giii https://youtu.be/CWvlq2as8vc?si=M6KD2973VjenWuf_ 💃💃
💃💃💃💃
Dostum ile çay ve kahve eşliğinde derin bir sohbet bana şifa oluyor.
Sabır, zikir ve namaz...
Allah var Gâm yok
Yemek yemek , uyumak , hüzünlü müzikler dinleyip ağlamak
Denize karşı oturmak ve çay kahve çikolata, şarkılar şiirler iyi geliyor.
Benimki de dostim 🥲🌸
İyiki varlarrrr, varızzzz 💃💃😌😌
Oleeykinee 💃🏼💃🏼💃🏼
💃💃😌😌✨✨
Ağlamak 😅
Rahatlatıyor gerçekten ama ağlayamıyorum
İki duble rakı ve sessizlik.
Akşama tequila diyorum, sessizlik beni daha çok yoruyor hojam ya
Tequila severim, birilerini dinlemek zorunda olmamak büyük konfor
Sessizliği bende severim ama bazen için içini yemektense bir dostun yanında olması insanı mutlu ediyor
Namaz yürüyüş müzik filim çizim
Ooo çizim yeteneği herkeste bulunmaz
Tam meditasyonluk meziyet, ne güzel 🌿
Ben teşekkür ederim 🌿✨
Dost yerine karışık tost😂
Mübarek ne zaman bana yorum atsan yemek yüyon yaf sjsjsj
Yok yemiyorum, tercihim bu yönde😂
Peki 😂
Çekilebilirsin rıfkı😂
😮💨
Bak hiç bir tost seni kıramaz, ne diyor aşık veysel dost most diye nicesine sarıldım, benim yarim jara, topraktır, oysa adam karışık tıstu bilse, karışık tost benim yarimdir der😂😂
Sen ne içiyorsun bana onu söyle, senin kafalar çok iyi sjshjsjs
Kızılay naden suyu, bazen ayranla mix ediyırum😂
Demek olay sen de bitiyor :ddd
Tebrik ederim sen bayağı zekisin😂
Bunu şu an anlaman beni bi üzdü jsjjsjs
Kaderde varsa üzülmek neye yarar üzülmek😂
Arada şarap 🍷
Yürüyüşe çıkarım AVM de gezip kahve içerim
Her zaman ki gibi müzik dinlemek benim için
Bazen anlatmak bazen susmak
Yemek bana iyi gelir
Uyuyorum 🫤