Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kilom sorgulanır en çok 😬🤦♀️ Yaa hayatımın hiçbir döneminde kilolu değildim ve hep zayıf büyüdüm. Ama hala herkes ısrarla neden kilo almıyorsun. Bide her ramazanda oruç tutabiliyor musun? Sorularına maruz kalıyorum. Çünkü insanlar zayıf olan herkese hastaymış muamelesi yapıyor. Umursamıyorum artık.
İnsanlara olan davranış biçimim fazlasıyla sorgulanıyor. Anlamaya çalışıyor insanlar, neden bu kadar insancıl olmayan davranışlara sahibim diye. İstiyorlar ki herkesin yüzüne gülelim, herkesle iyi geçinmeye çalışalım. Fakat o işler öyle olmuyor. Herkese aynı tavırla yaklaşamıyorum. O samimiyeti metrelerce öteden hissetmeliyim ki ikili ilişkilerim de iyi olsun...
Sessizliğim ve yalnız kalma isteğimin fazla büyük olmasından ötürü sorgulanıyorum çevrem tarafından fakat bunun herhangi bir eksiklik ya da bir sorun olduğumu düşünmüyorum ben. Her insanın hayatı yaşayış şekli farklıdır, ben daha sakin olan kısımdan yol almak istiyorum sadece...
Bu mesafeli duruş nedeniyle yakınlarım sık sık serzenişte bulunur. İş eğlenme kısmına geldiğinde ise burada troll görüldüğüm gibi normalde de fıkralarına kendi gülen bir bedbahtım.
İnsanlar beni çok fazla sorgulamazlar. Onlara bu fırsatı vermem. Dışarıdan bakınca biraz soğuk bir insan olarak görülüyorum. Belki sadece bu tarafım sorgulanıyor olabilir.
Fazla umursamam sanırım.. Bir de fazlaca sahiplenmek.. Böyle iyiyim ama.. Kime zararsa bu tavırlarım, uzak olmaları faydalarına olacaktır. Çünkü ne değişirim ne de değişmek isterim..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biraz tuhaf bir özelliğim var her ne kadar içimde çok duygusal hassas biri olsam da , dışarıdan insanlara soğuk biri gibi geliyorum bu biraz da utangaç olduğum için öyle. Hatta bazen tamamen duygusuz biri gibi de davranabiliyorum. Sanırım insanlar bu çelişkili yapımı çok sorguluyordur
Suriyelimisin? Sorusu ya direkt kendimi o ortamdan soyutlama sebebi adam yerine koymama sebebim ne olmuş yani çok karaysam ben kendimi kabul etmiş ve sevmişim neden gelip elin oğlu yerine koyuyorsun ki sevmediysen bı huyumu felan seni pek sevemedim de gitsin kırılmam öyle boncuk çocuğu gibi
Eskiden kilom idi zayıfladım simdi ise ask hayatım 🙄
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karşımdaki insanın sinirlerini zıplatırım zıtlanırsam😁 tansiyon yükselirse ben kahkaha atarım aykırı bir kişiligim bu yüzden çok az dostum var. Haklı olursam tabi yoksa minnoş biriyim😁