Kullandığı emojilerden, kelimelerden, gülme şeklinden kim olduğunu anlayabiliyorum.
Yoksa buna dikkat eden tek manyak ben miyim :d
Yoksa buna dikkat eden tek manyak ben miyim :d
Hayır kullanılan kelimeler insanlar hakkında fikir sahibi olmanda yardımcı olur. Ama emojilerin bunlar ile alakası yoktur. Ben genelde tek emoji kullanıyorum. Diğerlerini ara bul zor oluyor. Bana kalsa iki nokta büyük D harfi geri gelmeli.
Şöyle yapıyom ben onu : D ndndnd
Bonsoir!
Evet ben yaşlarına kadar algılayabiliyorum. Analiz yeteneğim yüksek. Tabi bunu karşı taraf bilirse saçma şekilde yazışacağı için bilmemesi lazım. Gayet onun hakkında kafamda yer edinecek bilgiler alıyorum yazışından. Fakat şey böyle bunu istemsiz yapıyorum. Özellikle şuradan şunu çıkarmalıyım gibisinden değil. <3
Cevap
7Cevap
Ben mesajda başka gerçek hayatta bambaşka biriyim o yüzden herkes ben gibi olabilir o yüzden yazışmadan hiç bi şey çıkmaz
Imm aslında herkes o şekil anlamış da demek istediğim o değildi. Mesela seninle mesajlaşıyoruz ya sen başka hesaba geçsen ben yine tanırım seni.
Bazı kişilerin yazım tarzı, kullandığı kelimeler kendine özgüdür.
cut.
Mesela cut
Yani, böyle bir şey işte.
Evet hemen çözerim zaten bir insan kendini konysma üslubu ile tanıtmış olur aslında diye düşünüyorum
Zaman zaman dikkat ederim
Yazistigim kimse yok ki
Yalnız değilsin
evet
evet.
Tanınmaz
Yooo
Ne yooo beybi
Tanınır 🙄
Yooo
Ne yooo beybi
Tanınmaz
Bitmeyen konuşma yabmislar
Sen iste uzatırız konuşmayı
Ohoo benim saçmalama seviyem hayal edebileceğinin çok ötesinde
Saçmala da görelim beybi
Canına susamış
Sana susadım belki
Dmdmmddmd tanışıyo muyuz
Tanışırız. d
Cıks herkese susayanla niye tanışak dndm
Yalnız tek sana dedim bunu beybi
Keyfin bilir ))
Bsndnddjd
Askim valla ilkimsin
Yavşama idjdid
Önce sen kapat
Neden yalan söyleyeyim peki?
Ben senin önceki hesabını biliyom çünkü dndjd
Özele gel
Nasıl inanıcam sana
Nasıl inanırım sanaaaa bu yürek ağır banaaaa sevgin öyle uzaklarda nefes alsan da yanımdaaaa bu ask fazla sanaa
Miyav
Hoşt
Mav ya ayıp
Bav çiki bav bav aşkım böyle söyler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?