Kız kardeşim çok edepsizleşti?

Kız kardeşim o kadar değişik birşey oldu ki, insan demeye bin şahit lazım. ALLAH var güzel kız 15 yaşında fakat 18-20 gibi gösteriyor boyuda uzun. Ailemle ters konuşuyor ''off sus be, defol, yok şöyle yok böyle'' tarzında.. Kızınca anneme ya da babama sus ya da kes gibi hitaplarda bulunuyor. Düzgünce konuşunda anlamıyor. Dayanamadım dövdüm laz damarı var sonuçta.. Saçından tuttum tekme tokat giriştim. Şu son zamanlar evin içinde yüz yüze bile gelmemeye çalışıyorum resmen tiksiniyorum kardşimden. Burnu on karış havalarda kendini bir b*k sanmalar. Yan yana gelsek ağzına s*cıcam kesin o yüzden uzak duruyorum. Ağzını ayırıp vucudunu deşmek istiyorum. Süslenmeye müslenmeye aşırı meraklı. Gıcığın teki nefret ediyorum. Sizce bu durumu tersine çevirmek için ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Okumadan xper kasıyım dıye abuk subuk yorum atmayın nazık davrandıkca bı tarafları kalkıp basımızı ezdı. Sabır sabır nereye kadar.
Güncellemeler
+1 yıl
emın ol bır cok sey denedım gezdırdım goturdum ne dusunce tarzımız ne zevkımız hıcbıseyımız uymuyor kucuklugunden berı benı kıskanmıstır aramızda 4 yas var.. ev ortamıda hıc oyle degıl bız anya o konya sacma sapan bır kısılıgı var gel görkı dısarıya gore hanımefendı bızım evde anneme babama zulmedıyor ıyı bı dovdumde bıraz akıllandı arada bır puruz cıkıyor bende ergenlıgıne verıyorumda o kadar cocuk goruyorum o yaslarda evde gozlemlıyorum hıc bırı bunun gıbı degıl delı olcam
Kız kardeşim çok edepsizleşti?