Çevrem bana safsalak gözüyle bakiyor?

çevrem bana hep saf, canım gözüyle bakiiyor ikiz kardeşim bana sürekli benden utandığını söylüyor. benle dışarı çıkmak istemediğini benim ortamda nasıl davranacağını bilmediğimi söylüyor ve kendisi benim ablammis gibi davranıyor dışarı çıktığımızda insanların içinde beni assagiliyor (bu arada ikizim kız ben erkeğim) ve bana sürekli ben senin yerine erkek olsaydım birsuru kız gotururdum senin gibi pişirin olmazdım diyor herkes onu seviyor akrabalarimizla iç içe herkeeele anlaşıyor bu benim hoşuma gitsede o benim insanlarla konusamarigimi filan soyluyorben ne yapacağımı bilmiyorum evet ben özgüveni çok yüksek bir insan değilim ve üstelik ailem bu duruma sesini çıkarmıyor her gece kendi kendimi yiyorum ben bu kadar canım gelecekte naparim gelecekte aile işletmenizi nasıl isleticegimi düşünüyorum konuşacağım biri yok arkadaşlarima güvenmiyorum psikologa gıdım desem ailem izin vermiyor anneme derdimi anlatsam beni basindan sağıyor büyük ihtimalle oda canım olduğumu düşünüyor babam zaten eski kafalı onla konuşulmuyor bile bazen canıma kıymayı düşünüyorum ama o kadar cesaretli değilim artık insanlar benim hakkımda ne düşünür diye düşünmekten dışarı cikasim gelmiyor
Çevrem bana safsalak gözüyle bakiyor?