Gösteriş dediğimiz şeyin tanımını açmak gerekir belki de. Bir söz duymuştum. Belki hadis de olabilir. Allah bir kuluna zenginlik vermişse o zenginliği kulunun üstünde görmek ister. Yani zenginlik seviyesine göre altındaki araban, giyimin, evindeki ve iş yerindeki eşyaların o zenginlikle örtüşüyor olmalıdır. Ama Aynı zamanda tevazu sahibi de olmalıdır insan. Ama gösterişten kastımız görmemişlik yapıp insanların gözüne gözüne sokmaksa o zaman dur derim. Ben gösteriş yapmam.
Gösterişi de gösteriş yapan insanları da hiç sevmedim. Bana aşırı itici geliyorlar... Asla gösteriş yapmam. Sosyal medyada kolay kolay fotoğraf bile paylaşmam. Millet afedersiniz tuvalete bile gitse şu an tuvaletteyim diye fotoğraf atacak diye korkuyorum 😅😅 Sadelik ve gizem her zaman iyidir...
Eskiden parlak şeyleri severdim.. Parlayan takım elbise gibi.. Ne zaman ki "Yalan Dünya" dizisinde Selahattin parlak takım elbise giydiğini gördüm o zaman tiksindim :))
Şimdi mat şeyleri seviyorum.. Sade, gösterişsiz, orjinal, doğal..
Sıradışılığı, aykırılığı severim. Sade, minimalist yaşamı beğensem de pek kullanmam. Aynı şekilde görgüsüzlük gibi gelse de gösterişi de tercih etmem. Kendi yolumu oluşturup sıradışı tasarımlar kullanırım. Orjinallikten yararlanıp onu kullanırım. Çünkü sevdiğim şey bu ☾
Sadelik ve doğallik makyaj yapmak zevk işidir benim için ama bazı kadınlar güzel olmak için yapıyor şu saçları ombre li ve botokslu kaşları yapma olanlar belediyeden dağıtılmış gibi heryerde varlar ve hepsi bir birine benzio sorsan dünya güzelleri 😃😃😃😃
Kalender meşrebim , tevazu benim için olmazsa olmazdır. Hayatta en tasdik , tasvip ve de takdir ettiğim insanlar hep bu mizaca sahip kişilerden müteşekkildir.