Kişilik & Karakter Hayatınızda en önemli rol modeli ya da akıl hocanız kim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim yok :/:/:/ Hayatınızda en önemli rol modeli ya da akıl hocanız kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kendim tabi ki. Beynim var çok şükür olmayanlar düşünsün. 1 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Annem kesinlikle. Başkasını dinlemem 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hz Muhammed 1 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Murat Bardakçı 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
-2020- Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı. Kendim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendim tabi ki. Beynim var çok şükür olmayanlar düşünsün.
Atatürk
Ebuzerr
Fatih Terim
Annem kesinlikle. Başkasını dinlemem
Kimseye gerek yokki benim aklim bana yeter
Hz Muhammed
Babam
Murat Bardakçı
Kendim
İlber ORTAYLI
Yok.
Kendim