Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Gülmeyi, huzurlu olmayı, güzel olan bütün herşeyi hakkettiğimi düşünüyorum. Zaten bütün herkeste bu şekilde düşünür. Çünkü herkes kendine göre iyi olduğu için iyi şeyleri ister. Bende öyle herkes gibi mutlu olmayı hakkettiğimi düşünüyorum.
Hiç bir şeyi hak etmiyorum. Hak ettiğimi sandığım şeylerin, yalandan ibaret olduğunu öğrendim. Kendi alanımda, duygularımda ve dünyamda yaşıyorum. Kapımda "rahatsız etmeyin" tabelası ile yaşam sürüyor. Hak iddia ettiğim ne varsa hepsi kirlenmiş gibi geliyor. Kendi hakkı mı, kendim belirliyorum.
Karşılıklı güzel bir aşk yaşamayı çok hak ediyorum bence 🙄 hayatım boyunca eksikliğini hissettiğim tek şey bu oldu. Bu eksiklik de hiçbir şekilde yok olmuyor 🙄
Hak ettiğimi şu an yaşadığımı düşünüyorum, bunun dışında zaten beklentileri çok olan biri değilim, olanlar da yetiyor bana. Herkes gibi bir nebze mutluluk ve huzur istiyorum sadece, hep böyleydi bu...
Bonsoir! En çok sanırım sevgiyi hak ediyorum çünkü başkalarına vermekten yoruldum ben. Çok zor değil ama herkeste güven duygusu bittiği için yaklaşımları, davranışları filan çok mide bulandırıcı artık. <3
Abi bugün senin yorumun aklıma gelmişti gülüyodum hep. Kuş beyinli ergen şizofren demiştin ama nedense bu kinli yazış şeklin bana çok komik gelmişti skkdjekrk