Seviyorum yalnızlık zevk veriyor bana keyifleniyorum şu sitede bile soru sorup görüş atmak şikayet kasmak insanlarla özelde sohbet etmekten daha çok mutlu ediyor beni daha az yalnız hissediyorum kendimi modum daha çok yükseliyor kendi halimde tek başıma olmak fevkalade aktivite 👸🌿
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yalnızlığı severim tek yaşamıyorum şu an ama seneye bu zamanlar eğer hayatımın en önemli sınavını kazanırsam ailemden ayrı bir evde hatta ayrı bir şehirde yaşamış olacağım. tek yaşamak bana birazda olsa özgürlük stressiz günler getirecek gibi. bu yüzden seviyorum ve umarım seneye bu zamanlar kendi evimde tek yaşıyor olurum :) <3
Evet eğer imkanım olsaydı imkandan kastım para değil kültür olarak olsaydı tek yaşamak isterdim çünkü hep arkadaşlarla geçmiş zamanda hayallerimiz vardı işte tek yaşarız böyle böyle yaparız falan diye ama maalesef böyle bir seçenek olmuyor Doğduğunuz ev sizin kaderiniz oluyor
Kalabalığı sevmesem de epey kalabalık bir ailede büyüdüm ben. Ara sıra yalnız kalma ihtiyacı duyuyorum, çok fazla duyuyorum hemde fakat bunun sürekli böyle olmasını istemezdim, o kadar yalnızlığın iyi gelmekten ziyade beni olumsuz etkileyeceğini düşünüyorum...