Sol kulağım işitme engelli sağ gözüm şaşı okumuyorum çalışmıyorum sosyofobim var ayrıca üstümde 15 kusur var boyum kısa çatlaklarım var saçım başım kötü 0 sosyallik uzun zamandır evden çıkmadım sosyalleşmeyi yapamıyorum ne karakterim izin veriyor ne dış görünüşüm sosyo korkum var sosyalleşmekden korkuyorum zaten bir şey yapabildiğim yok hayatımı böyle boş geçiriyorum...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dış görünüşünü az da olsa düzeltmeye çalış zaten otomatik özgüven de gelıcek
Sorun şu ki tipim de var ama ne karakterim ne de düştüğüm hayat sosyal olmaya müsait değil
Sıfırdan baskayıp duzelticeksin o zaman
Öyle görünüyor bir işe girerek ama hiç ümitli de değilim
Yaş kaç? Nerede yaşıyorsun?
26 - Antalya
Öncelikle gözündeki şaşılık ameliyat ile düzeltilebiliyorsa bunu yap düzelt. Bir kulağın duyuyorsa yeter. Zaten insanlar gerekli olanlar ve gereksiz olanlar diye ikiye ayrılır biz ikisini de dinliyoruz sen ise sadece gerekli olanları dinlersin. dış görünüşüne dikkat etmek senin elinde. Cildine bak. Güzel bir kuaföre gidip saçlarını yaptır. Varsa sakal sakalını yaptır. Çatlaklar için doktora git... geçmiyorsa çok dert etme. Spora başla. İnsanları arama. Öyle ol ki insanlar seni kendileri bulsun. Bir evcil hayvan edinebilirsin. Kuş olmasın. Kedi ya da köpek olabilir. Kendine bir koleksiyon yapmaya başla. Her hafta güzel güzel fotolar çekin. Yeni kıyafetler al, sana yakışan kıyafettler. Her gün duş almaya özen göster. Dans etmeyi ve çoşmayı elden bırakma... evde yapabilirsin bunları. Bir saksıda güzel bir çicék yetiştirmeye başla. Birkaç tane güzel kitap al oku. Her sabah güzel bir spor takımı ile kulakligini tak yuruyuş yap. yüzün hep güler vaziyette olsun. Her hafta fotolarini cekip album haline getir. Gelişimi farkedeceksin. Ve yemek yapmayı öğren. Özellikle pasta ve tatlılar. Kendini sev. Bak birkaç ayda nasıl değişeceksin. O zaman insanlar da seninle daha çok ilgilenecekler. Güven bana.
Abimde doğuştan şaşıydı görüyor ameliyat oldu o ama ben bıçak altına yatmam , 1 kulak da işimizi görüyor , boyum kısa saçım kötü dişim yok , kilom var çatlaklarım var iğrenç görünüyor , saçım için baya masraf para lazım , sakalım yok , çatlaklar geçecek mi bilmiyorum anc azaltılır , ama okulum yok bir işim yok , evcil hayvanım var , 20 kedi 1 köpeğim var , dişlerim de kötü yapılmadan fotoğraf çektiremem kilo vermeden de , güzel hoş diyorusunda hemen olmayacak bütün bunlar
İmkansız değil. Bu arada 20 kedi. Maşallah.
10 yıldır odamdan çıkmadım depresyondayım benim için biraz zor sabır süreç meselesi sosyalleşmem denemekden başka çaremde yok bir işe girip para kazanmakla ama çevrem yapmam da gerçekden zor , Valla hepsi 1 kediden oldu doğurdu da doğurdu bakıyoruz öyle..
Kedi olayı iyi ama. Kesinlikle odandan çik. Dedigim gibi zor ama imkansiz degil
İşte işe gireceğim Nisan sonunda çalışıp zayıflıcam para getirisiyle kendime bakıcam ama hiç kendimden ümitli değilim diş takılcak çatlak azaltılcak boyum zaten kısa gözüm kulağım sırf işim var diye arkadaş sevgilim de olmaz zaten sosyallikte zor keşke her gün evde geçirmesem ama olmuyor işte bir kez olsun sinema cafe olsun tek başıma gitmedim gidemedim sosyalleşemeden ölücem galiba.
Amaaan sosyalleşmeyi napacan ya... ben de uzun değilim 173, 60 kiloyum 20 yaşında. Üni öğrencisiyim bir gün bile evde kalmam hep okukdayim. Gayet yakisikli hoş biriyim. O kadar jiz teklif ediyor. Ama reddediyorum. Arkadaslar konuşsa yuz vermiyorum. Ben de asosyalim ve bunu seviyorum. Asosyalligin tadini cikar napacan iki ayakli canavarlari
10 yıldır hapis hayatı yaşıyorum reis bırakta biraz sosyal olayım gezeyim tozayım manit arkadaş yapayım yaşadığımı hissedeyim.. Bende okusaydım 10 yıl her gün evde kalmazdım , bana teklif yapacaklarda ben kabul etmicem öyle mi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!