Iker Casillas: "Uyku düzenim yok. İyiymiş gibi gözükmeye çalışıyorum. Hayattan keyif alamıyorum. Eski şarkılar dinliyorum. Artık hayal dahi kuramıyorum."
Adam resmen çökmüş, demek ki depresyonun para pulla alakası yok.
Merhaba, aynen her şey para değil ve bildiğim kadarıyla kalp rahatsızlığından dolayı kendisi futbolu bırakmak zorunda kaldı. Sağlık gidince de para pul gözünüz görmez yani acınız, ağrınız hayat kalitenizi ciddi anlamda doğrudan etkiler zaten. Acil şifalar diliyorum bu efsanevi kaleciye. Umarım eskisi gibi hayata ruhsal ve fiziksel anlamda sağlıklı bir şekilde döner ve tutunur. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Her şey para değil. Evet para bir çok şey için çözüm olabilir ama gördüğümüz üzere para içinde yüzebilen maddi durumu çok çok iyi olabilen bir kişi de bu hallere düşebiliyor. Kalp yarası ile ilgili durumları vardı hatırladığım kadarıyla. Zamanla düzelir yakınında çok kişi vardır destek olan.
hiç bir şey oldugu yok adamda deli yüküyle para var haberler yalan. instagram sayfasına girip kimlerle foto cekildigine bakıp yaşam tarzını twitterden takip edebilirsiniz.
Köyün gencleri ile kahveye gidip okey atcakmiş gibi tip yok mu;) saka maka üzüldum insallah intahar etmez hayatdan zevk almamaya baslayanlar buna gidio