Öncelikle dün gece başına gelen talihsiz olaydan ötürü geçmiş olsun Selin Ciğerci diyorum. #evdekal ' dığımız bugünlerde ünlüler kişisel Instagram hesaplarından canlı yayınlar açarak hem moral ve destek oluyor, hem de güzel vakit geçirip onları daha iyi tanımamıza olanak sağlıyorlar. Ben de severek, takdir ve ilgiyle takip ettiğim canlı yayında böyle bir kazanın yaşanması şokunu hala üzerimden atamadım. Selin Ciğerci her zamanki gibi işinde gücünde, evinde eşiyle güzel bir gün yaşıyor, eşiyle çektiği storyleri de başına geleceklerden habersiz her zamanki gibi mutlu mesut paylaşıyordu. .
Sonra canlı yayın açmaya karar verdi ve yayın her zamanki gibi şahane giderken canlı yayına bağlanan bir kişinin mastürbasyon yaptığı çirkin görüntüleri paylaşmasıyla herkes şok oldu ve Selin Ciğerci yayını kapattı. Selin Ciğerci tepki gösterdiSelin Ciğerci tepki gösterdiHemen bir postla yaşadığı şoku anlatan Selin Hanım hemen avukatıyla bağlantıya geçip gerekli önlemlerin alınmasını istedi.
Selin Ciğerci: Şeref namus sözü veriyorum, onu bulacağım!
.
Sabaha kadar uyuyamadığını anlatan Selin Ciğerci burada kendisinin kurban olduğunun altını çizerek takipçilerine destekleri için teşekkür etti.
Selin Ciğerci takipçilerinden özür diledi!
Selin Ciğerci takipçilerinden özür diledi!
Eşi Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'nin arkasında durdu.
Selin hanıma yaşadığı olay için geçmiş olsun diyorum.Sosyal ağlarda açılan yayınlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Maalesef ki insanlarımız çok ama çok bilinçsiz. Insan kendini hangi bedende daha rahat hissediyorsa o beden de olmalı. Günahı sevabı kendisine. Bu kimseyi ilgilendirmez. Herkesin Selin Ciğerci ' nin üstüne çok gittiğini ve yaptığı isleri kiskandiklarini düşünüyorum. Öyle ya da böyle o da bir kadın. Herkesin saygı duyması gerekir. Sonuna kadar yanındayız #SelinCiğerci Sadece bir kadını dövmek şiddet değildir. Bu yapilan da psikolojik anlamda bir şiddettir ve cezasız kalmamalıdır.
Birşey soracağım ama yargı dağıtmak gibi bir niyetim yok sadece evrak ediyorum. Bu selin ciğerci ameliyat ile cinsiyet değişimi kapan kişi miydi? Benli yanlış hatirliyorum. Ve konu hakkındaki düşüncem. Ne olursa olsun. O kişinin binlerce belkide milyonlarca takipçisi var bu yapılan davranış sadece bu kişiye değil Türkiye Cumhuriyeti devleti vatandaşlarına yapılmış bir yanlıştır. En iyi şekilde ceza alması gerek diye düşünüyorum. Ama kerimcaz denen gerzek itin yaptığının cezasız kaldığınids gördük. Bundan da pek bir farkı yoktu.
Çok boş bir haber bence bir inşaat işçisinin ya da alınteriyle zar zor geçinen emekçinin feryadı yerine böyle şeyleri paylaşmak insanın ağzına bir parmak bal çalmak gibi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tamam da canım yayında ben vardım gayet şen şakrak gülüyordu yayını kapatınca mı jeton düştü birden özür mözür diliyo duyar kasmak için iyi malzeme çıktı işte yayında olmasam bende üzülücem de gördüğünde gayet gülüyodu sjdjfj bu ne a. . M.. k der gibi yemezler yani 😂😂
Şimdi öncelikle yayın sırasında bu “bireyi” 16k insanın izlemesi bence bu ülkenin ilk dramıdır. İkinci dram ise 16k insanın içerisinde rastgele seçilen birinin bu şekilde denk gelme ihtimalinin zayıflığını kimsenin göremeyip hala “vah vah tüh tüh” etmesidir. Azıcık düşünmeye davet ediyorum herkesi 16k insan içerisinden böyle biri o an denk gelecek? Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya hani bu resmen reklamın kötüsü ve yetmezmiş gibi insanları salak yerine koymaktır.
Hayatı zor geçmiş insanlara gerçekten üzülüyorum ve acıyorum (kötü anlamda değil). İnsanlar sadece şu zamanki yaşantısına bakıp en zayıf noktasından vuruyorlar (cinsiyet durumları). Ya değil selin başkasınında başına gelse yanlış bişe. Herkesin özel yaşantısı kendini ilgilendirir bizim toplumun öğrenmesi gereken ilk şeylerden biri bu ama beceremiyoruz bir türlü. Bakmanız gereken şey başına gelen talihsiz olay. Kadının kim olduğu ne yaptığı değil.
Çok iğrenç bir durum çok üzüldüm başarılı bir kadın olduğu için kıskanıyorlar çekemeyenleri çok ama hareket genel olarak çirkin bir kadına veya erkeğe yapılması hoş bir davranış değil ama gerekeni yapıcaktir avukatlarıyla.
Ne olursa olsun çok ayıp birşey. Ünlüleri binlerce kişi takip ediyor. 12 yaşından başlıyor takipçileri. Sapık soysuz it yani. Umarım sağlam bir ceza alır.
Twitter'da gündem olunca baktım bende habere. Yani ne denir ki umarım bulunur ama büyük ihtimalle ceza almaz. İnsanlar gittikçe acayip bir duruma girmeye başladı kimde birşeyden çekinmiyor, utanmıyor korkmuyor ben anlamadım gitti arkadaş.
Yazık günah uğraşmayı bırakın bu insanlarla toplum olarak ne zaman düzelicez merak ediyorum sadece ekonomimiz bozuk değil zihniyette bozuk, beğenmediğimiz müslüman olmadığı için hor gördüğümüz avrupalıların homofobiği bile saygı gösterip başını çeviriyor bu kadının yaşadığı mağduriyetini espri malzemesi yapıyorsunuz ne zaman muasır medeniyetler seviyesine çıkarız kim bilir beyni şeyinde olan şeref yoksunları ve buna gülüp eğlenenler ucuzsunuz basitsiniz
Abi zaten birisi önemli bişey dicem önemli bişey sorucam bir baksana çok önemli lütfen acil bakarmısın vs vs şeyler yazıyorsa biri o kişiden zaten korkun mutlaka bir i*bnelik peşindedir o kişi. Selin hanımın başına da bu namussuzlardan biri gelmiş işte. Sadece sosyal medyada değil gerçek hayatta böyle tarz insanlarla beraber yaşayan insanlar da tehlike altındadır ve derhal cezalandırılması gerekir bunu yapan her kimse
Bende canlı yayına bakıyordum demek ki kapattıktan sonra olmuş allah bela. sını versin kimse yazık günah ya kadının eşi de yanındaydı ne arsız insanlar var acıdım kadına ya çok geçmiş olsun.
Bende bu aksam izledim videoyu twitter da fakat bu kadar tpki vermesine istinaden olaydan sonr kahkaha atti guldu buda dikkatimi cekmedi degil Sinirlen bagir cagir sonra dan gul. Daha inandirici olur
Gördüm ve çok üzüldüm kadının haline. Çünkü ağlayarak benim hiç suçum yok demedi cidden üzdü beni. Dilerim o mahlukatta Allahtan bulur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Elbette canlı yayına katilip sapıklık yapan ahlaksiIn en onde gideni serefsiz fakat erkek iken kadın kılığına bürünüp bir erkekle evlenen selin hanımda gözümde melek degil onun kadar o da sapk
Selin ciğercimi destek olucak bana kimdir vasfı nedir tamam kendisine yapılan hoş değil ama belkide gündem yaratmak için bile yapmış olabilirler herşey beklenir
İşlerine gelince namus iki bacak arasında değil diye her türlü ahlaksızlığı normalleştiren bu insanlar degilmi? e bunu yapan sapık zaten normal karşılanır zihniyetiyle yapmıştır sayın fenomen...
Bilisim suclari birimine bildiriyorsunuz..1 ay icinde cikiyor hangi ip. den oldugu. Ben bana hakaret eden fake hesaptan yazan ve hesabini kapatan kisiyi buldurdum.
Ahdkdjs pek inanmıyorum sahsen akrabam yaşadı ve bulunamadı. Hadi diyelim bulunuyor hiç düşündün mü fetö olaylarında insta degilde face den yakalanıp tutuklanmak daha önplandaydı...
Cok gereksiz birisi ya kadın desen degil erkek desen degil arada kalmış birisi İcin konusmaya bile degmez. Erkek oldugu her halinden belli ne yaparsa yapsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Türkiye'nin bu çok değerli düşün insanına yapılan yersiz saldırıyı kınıyorum😢 Kim ki bu selin? Gencler😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyide kim bu kadın? Tanıyor muyuz? Ne yapmış ki ortalık kalkmış? Türkiye'de mi olmuş bu olay?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Birşey çıkmaz. Bak kerimcan hala geziyor insan içinde
ne alaka mk bu yapılan saygısızlıktan bahsediliyor, ''ha zaten bende de vardı bir şey olmaz'' mı demesini bekliyorsun kafasına sıctıgmın herifi, saygısız