Selin Ciğerci'nin başına ne geldi?

Öncelikle dün gece başına gelen talihsiz olaydan ötürü geçmiş olsun Selin Ciğerci diyorum. #evdekal ' dığımız bugünlerde ünlüler kişisel Instagram hesaplarından canlı yayınlar açarak hem moral ve destek oluyor, hem de güzel vakit geçirip onları daha iyi tanımamıza olanak sağlıyorlar.
Ben de severek, takdir ve ilgiyle takip ettiğim canlı yayında böyle bir kazanın yaşanması şokunu hala üzerimden atamadım.
Selin Ciğerci her zamanki gibi işinde gücünde, evinde eşiyle güzel bir gün yaşıyor, eşiyle çektiği storyleri de başına geleceklerden habersiz her zamanki gibi mutlu mesut paylaşıyordu.
.
Sonra canlı yayın açmaya karar verdi ve yayın her zamanki gibi şahane giderken canlı yayına bağlanan bir kişinin mastürbasyon yaptığı çirkin görüntüleri paylaşmasıyla herkes şok oldu ve Selin Ciğerci yayını kapattı.
Selin Ciğerci tepki gösterdi
Hemen bir postla yaşadığı şoku anlatan Selin Hanım hemen avukatıyla bağlantıya geçip gerekli önlemlerin alınmasını istedi.

Selin Ciğerci: Şeref namus sözü veriyorum, onu bulacağım!

.
Sabaha kadar uyuyamadığını anlatan Selin Ciğerci burada kendisinin kurban olduğunun altını çizerek takipçilerine destekleri için teşekkür etti.

Selin Ciğerci takipçilerinden özür diledi!

Selin Ciğercinin başına ne geldi?
Selin Ciğerci takipçilerinden özür diledi!

Eşi Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'nin arkasında durdu.

Selin hanıma yaşadığı olay için geçmiş olsun diyorum.
Selin Ciğercinin başına ne geldi?
Sosyal ağlarda açılan yayınlar hakkında siz ne düşünüyorsunuz?
Selin Ciğerci'nin başına ne geldi?