Kişilik & Karakter Hangi huyunuzu değiştirmek isterdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Huyunuzu değiştirebilecek olsaydınız hangisini değiştirmek isterdiniz. Güncellemeler+1 yıl Duygusal Bi insanım kesinlikle. Duygusuz ketum Bi insan olmak isterdim😑 Hangi huyunuzu değiştirmek isterdiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Şiirselbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Duygusal yanımı birazcık değiştirmek isterdim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hiç birini değiştirmek istemem 0 0 Yorumla
Eness1616 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Merhametli olduğum için bunu çok iyi kullanıp kazık atıyorlar gaddar olmak istiyorum ama yapamıyor inşallah birgün istediğim gibi olurum 0 0 Yorumla
MoRTeamRFB Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Herşeyden çabuk sıkılıyorum bu huyumu değiştirmek isterdim. Bir şeyden uzun süre zevk almayı başarmak isterdim 0 0 Yorumla
zeynebpbuyukinan Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Alınganlık hassas olmak sacma sapan gülme krizlerim 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Duygularımı devretmek isterdim tamamen hiçbiriniz etmek istemezdim açıkçası fiziksel acı dahil 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Fevri hareketlerim çok var bunu değiştirmek isterdim ama maalesef bunu rüyam da görürüm. 0 0 Yorumla
Orangutan4 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aptal insanların çoğunluğu yüzünden akıllıları da aptal görüşümü değiştirmek isterdim 0 0 Yorumla
serkan_duygar Takip Et Xper 6 Yaş: 44 +1 yıl Eskiden bir çok şeyi kafama yakardım. Sonradan umursamazlık huyum oldu şiddetle tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Canann2230 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Vurdumduymazlık huyumu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Keşke bende olsam. Bi yandan çok güzel bisey Yorumla Canann2230 +1 yıl Hiç güzel değil Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Merhametim çok fazla. Bunu değiştirmek isterdim. 0 0 Yorumla
DamirAdalı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. çok rahat biriyim yani bu huyumu bazen sevmiyorum 0 0 Yorumla
Sunrisee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Cok bicir bicirim biraz sakin olmak isterdim 0 0 Yorumla
İzmarit195 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 393 cevap paylaştı. Üşengeçliğimden 1 0 Yorumla
1berfin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. üşengeçlik 0 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Mmm bakiyim hiç biri 0 0 Yorumla
Aras135123 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl İnadımı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç güzel bir huy değil ne yazık ki inşallah değişir🤷♀️ Yorumla Aras135123 +1 yıl İnşallah amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Duygusal yanımı birazcık değiştirmek isterdim.
Hiç birini değiştirmek istemem
Merhametli olduğum için bunu çok iyi kullanıp kazık atıyorlar gaddar olmak istiyorum ama yapamıyor inşallah birgün istediğim gibi olurum
Herşeyden çabuk sıkılıyorum bu huyumu değiştirmek isterdim. Bir şeyden uzun süre zevk almayı başarmak isterdim
Alınganlık hassas olmak sacma sapan gülme krizlerim
Duygularımı devretmek isterdim tamamen hiçbiriniz etmek istemezdim açıkçası fiziksel acı dahil
Fevri hareketlerim çok var bunu değiştirmek isterdim ama maalesef bunu rüyam da görürüm.
Aptal insanların çoğunluğu yüzünden akıllıları da aptal görüşümü değiştirmek isterdim
Eskiden bir çok şeyi kafama yakardım. Sonradan umursamazlık huyum oldu şiddetle tavsiye ederim
Vurdumduymazlık huyumu
Keşke bende olsam. Bi yandan çok güzel bisey
Hiç güzel değil
Merhametim çok fazla. Bunu değiştirmek isterdim.
çok rahat biriyim yani bu huyumu bazen sevmiyorum
Mücadele etme ruhu olurdu herhalde 😄
Cok bicir bicirim biraz sakin olmak isterdim
Üşengeçliğimden
Aceleciliğimi
Bazen takıntılı oluyorum çok saçma şeylere.
üşengeçlik
Asosyalliğimi
Mmm bakiyim hiç biri
Hiçbir şey
İnadımı
Hiç güzel bir huy değil ne yazık ki inşallah değişir🤷♀️
İnşallah amin
o kadar çok ki
Çapkınlık 😂