Güncellemeler
+1 yıl
cok pozitif ve neseli biriyim enerjigim cok negatif bi his yayiyo olabilir yazdigim seyler ama gercekten benim kadar pozitif civil civil baska insan yoktur cevremdeki kisiler mutluluk hormomu yaydigimi soyluyo yanimda iyi hissettiklerini guvende hissettiklerini soyluyolar her seylerini anlatiyolar ben de anlatiyomus gibi duruyorum ama hicbir seyimi bilmiyolar aslinda melek yuzlu seytanim derken ciddiyim gercekten oyleyim degismek istiyorum ama degisemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
neyse biraz daha acik olmaya calisivam disariya karsi duygularimi icime atmicam her sey yoluna oturur umarim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sen bence kevase0niqn onde gidenisin insan kendini eziklemez nefret ettigin çekemediğin birini anlatiyo da hincini aliyo gibisin anlattigin kisi aslinda sensin ama baskasi boyleymis gibi bir izlenim var anlatımında yazık kiskandigin kisilerin tirnagi olamiyacan bence ezi. k
UYAXHAJXYABFNWJDJS ya gercekten benim abi keske baska birisi olsa
beni herkes cok sever seytan tuyum var benim kendimi sevmeyen tek kisi benim o da kendimi tek ben tanidigim icin... keske degismek
Ezi0k.
kes be
Yalniz kalmis zavalli birine benziyon ailende mi sevmiyo seni kendini beğenmiş şey
Şeytansın bencede allahu teala senin şerrinden t. c ni korusun kindar zavalli şey sni
Bence hala iyisin de insanların seni fazla iyi görmesinden kendini kötü algılamak istiyorsun
hic bu acidan dusunmemistim... kimseye zararim yok aslinda bunlar sadece dusuncede kalan seyler insanlari uzmemek icin kirildigim seyleri bile soylemem icime atarim kimseye kotuluk yapmam sadece icten ice fesatlik yapiyorum boyle icim ve disim bambaska gibi
Anladım bu özgüvenden dolayı kaynaklanıyor olabilir ama bence iyi bir insansın her zaman böyle kal
Onlarda canım değil bunu anlıyorlar böyle fazla bi yere varamasın iyi kalmaya çalış
hayir anlamiyolar assiri guveniyolar bana assiri analiz yaomam falan cok iyidir cidden guveniyolar ya da seytan tuyum oldugu icin ne bok oldugumu bilmelerine ragmen seviyo da olabilirler
Sana güveniyorlar ama biryere kadar eninde sonunda herkes bunu fark eder ve senden uzak dururla bu durumda senin yalnız kalmanı sağlar
İnsanın kendini tanıyım kabullenmesi zordur, bunu başarmışsın güzel. Devamında da yaptığın şeylerü yavaş yavaş azalt pozitif düşün
Seytan derken erkekleri pesindenmi kosturmak istiyon knk
erkekler ne alaka sorumla
En çok sevdiğim kadın profilisin sen o zmn 🙈🙈🤣🤣
canım kardeşim
Yarabbi bizi böyle insanlardan koru 😀 şaka şaka değiştirsin elinde bu
nasil degisicem cok istiyorum
Sonuçta bu seni rahatsız etmiş muhasebe etmeye düşünmeye baslamissin zamana biran ya da seni böyle kabul etsinler ☺
Kızın içinden canavar çıktı 😂
😔😔😔
Namaza başla, Allahı zikret ve temizlen.
Karanlığı aydınlığa çevirmek lazım
nasil
İçinde ki nefreti gün yüzüne çıkart
yapamiyorum ki denedim daha once karsi tarafi uzmemek icin icime atiyom her seyi bu yuzden kin tutuyorum
Ama yapmalısın. İleri de içine dert olur iyice bunlar
haklisim
Özgüvenin eksik olduğu ortada
ozguvenim inanilmaz yuksektir aksine
Özgüvenin yüksekse neden bu hareketlere giriyorsun şeytann
elimde değil 😔😔
Enerjini atman lazım libidonu kullan
ne desem bos
ozur dilerim 😔😔
gerek yok bunlafa
😔😔
ne var la yab
Yalnız öleceksin
olmek istemiyorum yalniz gercekten degismek istiyorum
Senden bir b*k olmaz
😔😔😔😔😔
Tanımak gerek biraz
Çok iyi ya xd
Ergensin hala
Çok sevimli
cok kotuyum bence😔
Bu benim lan tıpatıp
ben su siralar memnun degilim bana da zarar verdigini fark ettigim icin degismek istiyorum
Ben de memnun deilim. Kucuk gosteriyorum zaten baya. Kenfim olamiyorum rahat olamiyorum kendim olamadigm icin de herkese kin besliyorum onları kiskaniiorum kafaya takiyorum ne yapcam bilmiyorummm ://