Tam bir melek yuzlu seytanim nasil degisecegim?

herkes beni masum bi sey goruyo disariya cizdigim profil cok masum iyi kalpli iyi niyetli 23 yasinda olmama ragmen hala 16 duruyorum zaten onun getirdigi bi masumlukta var... ama icim hic oyle degil cok fesatim kindarim herkese gicik oluyorum her seylerinde bana karsi cikan insanlari dovmek istiyorum arkadaslarim mutlu olunca kiskaniyorum ben neden degilim diye benim neden onlarda olan seylerdenim yok diye icten ice kinleniyorum en ufak seye ama hic belli etmiyorum belli ettigim birkac arkadasim melek yuzlu seytansin diyo ama onlara da tamamimi belli etmiyorum icimde vok karanligim
Güncellemeler
+1 yıl
cok pozitif ve neseli biriyim enerjigim cok negatif bi his yayiyo olabilir yazdigim seyler ama gercekten benim kadar pozitif civil civil baska insan yoktur cevremdeki kisiler mutluluk hormomu yaydigimi soyluyo yanimda iyi hissettiklerini guvende hissettiklerini soyluyolar her seylerini anlatiyolar ben de anlatiyomus gibi duruyorum ama hicbir seyimi bilmiyolar aslinda melek yuzlu seytanim derken ciddiyim gercekten oyleyim degismek istiyorum ama degisemiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
neyse biraz daha acik olmaya calisivam disariya karsi duygularimi icime atmicam her sey yoluna oturur umarim
Tam bir melek yuzlu seytanim nasil degisecegim?