İstediğinizi sorun öyle bir güruh var ki sabıkalı, hükümlü olunca serseri gözüküyorum sanıp heves ediyor en büyük göstergesi de tiktok da gördüğümüz mafya babası, çete reisi, elebaşı gibi gözükme çabasında olan gençler. Merak ettikleriniz, hevesleriniz varsa buyrun ben cevaplıyim. O hareketlerinizin sonucunda neler çekeceksiniz neler yaşayacaksınız söyleyeyim. Hayatının geri kalanını asla eskisi gibi geçiremeyecek olmanın nesi size çekici geliyor anlatın biz de bilelim.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benimde cezam var awk ne yapcam bilmiyorum mükkerrilere özgü birde.3 yıl 1 ay var birde ertelenmiş var 2016 dan kalma 2 yıl 1 ay. Soxam böyle işe.
Bişey olmaz onlardan gir çık yapıp denetime gidersin
kanka nasıl gir çık oluyor awk
2016 ertelendiyse bitmiştir zaten. 3 yıl da suça göre 2/1 veya 3/1 vurar doğrudan denetim görürsün
şu an pandemi süreci olduğu için 4-5 saatte çıkıyorsun. Normalde 3 gün yatıyorsun
Mükerrir 1. Mi 2. Mi
1. İse 3/2 yatarsın yani 2 yıl yapar yine gir çık vurar
kanka 2016 ertelenimişti sonra başka bir suçtan yatttım adam tekrar açtı 20187 de takrar erteledi 5 yıl dolmadı yani da sonra bu ceza da patladı işte ikisi birleşiyor demek istediğim bu
ben tam anlatamadım tarihi yanlış yazdım 5 sene dolmadığı için ikisi birleşecek kafadmı karıştıran bu ama o siklahla tehditten aldığım 3 yıl 1 ay ın denetimi 1 yıl
Yanlışın var kankam. Şimdi anladığım 1suç ertelendi yani (hagb) bu süre içinde suç işledin sonra bu cezanı yattın sonra hagb patladı ve 3. Suçu işledin şimdi hagb açılınca 2 yıl 1 ay geldi ve 3 yıl 1 ay geldi doğru mu? Eğer böyle ise yattım dediğin ceza kaç onu bilmiyorum. Denetimi 1 yıl olmaz onun zaten 3 yılın yatarı 1.5 yıl buda direkt denetime girer 1. Mükerrir ise 2 yıl o da direkt mükerrire girer. 2 tane denetim programı hazırlanır
kanka cerrahi iştima olmayacak mı yani
Kanka toplam 3 suç mu 2 suç mu işledin onu bi anlarsam daha net anlatıcam
2 suç kanka bak ertelenmiş cezam var 2017 den kalma 2 yıl 1 ay var şimdi siklah iltehditten 3ytıl 1 ay aldım buda 2022 nin suçuç daha önbcede 1 suçtan ceza yattim 6 7 ay kadar. ama onun alakası yok onun denetim ifalan da bitti sadece bu ikisi var
Tamam şimdi anladım. Açıklanan suçun 2yıl 1 ay bunun denetimi 1 yıl 15 gün
2. Suçun 3 yıl bir ay bu mükerrir 3/2 olduğu için
2yıl 20 gün toplam 3 yıl 35 gün yani 35 gün cezaevinde gözükmen gerekir buda eğer pandemi süresinde girersen izinler bitmeden açığa gir çık yapar 35 gün izinle geçer direkt denetim sağlarsın.
Ama 1. Mükerrirmi o önemli eğer eminsen 1. Mükerrirden dediğim gibi
1. mükerrir
O zaman dediğim gibi kanka. Şimdiden allah kurtarsın diyelim. 2 side şu an geldi mi? ki eğer geldiyse kaçaksındır sndnnd diğer türlü sıraya da koyabilirsin
🤝✋
eyvallah kanka sağol
Cezaevinde dayak yeme olayları falan var mı
Çok aksi bir durum olmadığı sürece gardiyanlar falan karışmaz suçlular arasında cezası çok olanlar çıkartabiliyor. Zaten buradayım diyerek herkese çatabiliyor
Peki daha çok kimleri dövüyorlar
Tacizcileri. Bazen de uyuşturucu satıcıları falan
içerde napıyonuz
Cezamızı kimseye bulaşmadan bitirmeye çalışıyoruz. Her türlü cinsin bulunduğu koğuşlarda aynı odada 30-40 kişi kalıyoruz yolda görsen selam vermeyeceğin tiplerle oturup çay içiyoruz. Bir anda kavga çıkıyor vs
aynı odada 40 kişi mi... aktivite filan yok mu günler nası geçiyo bi gün mesela
Günlerin nasıl geçtiği Kişiden kişiye ve koğuştan koğuşa değişiyor.
Aktivitelere katılmak isteyen oluyor açık cezaevinde daha kolay vakit geçirirsin bahçede yürüyüş yapabiliyorsun istediğin kişiyi arayabiliyorsun. Kapalı da sadece bir numarayı arabiliyorsun o da kayıt ettirmişse eğer. Genel olarak ranzasında oturup kitap okuyan da var duvara bakıp susanda masaya oturup konuşanda arada bi avlu izni olur gir çık yaparsın 15 mt yürüyüş yapıp volta atarsın. Gece horlama ve osuruk sesleri eşliğinde yatarsın.
sadece yürüyüş mü var.. çizim resim yapmak müzik dinlemek veya yontma, kart oyunu, satranç... filan herhangi bişi yasak mı
televizyon var mı
saat kaçta kalkıp kaçta yatılıyo
gruplaşma var mı, bölge mevzusu filan
ilaçlar temin ediliyo mu, pencere filan var mı, yemekleri nasıl, sıcaklık düzeyi nasıl
evcil hayvan bakılıyo mu
yaşlılara saygı var mı yoksa dayak mı yiyorlar
Sırayla cevap veriyorum.
Resim müzik yontma vb bir çok etkinlik açık cezaevinde mevcut kapalıda kısıtlı.
Sabah 8 sayım olur akşam 9 -12 yatış
Gruplaşma tabii ki var. Yoksa kimse kimseyi takmaz herkes herkesi ezmeye kalkar. İlaçlar temin ediliyor biraz sıkıntılı da olsa , pencere var bazı cezaevlerinde yok diye durum bilmiyorum emin değilim o konuda. Sıcaklık iyi evcil hayvan tabii ki yok. Yaşlı genç muhabbeti pek dönmez yaşantıya ağır başlılığa suça bakılır. Saygı yaşa değil yaşantıya göre gösterilir
yemeklere cevap vermemişsin-,-
rastgele mi yoksa suçunuza göre mi aynı odada kalıyosunuz
alışman ne kadar sürdü?
herhangi bi gruba ait miydin, aitsen onlar mı seni buluyo yoksa sen mi girmeye çalışıyosun
torpil var mı yani hani birinin hoşuna giden bişi yaparsın o da karşılığını verir gibi daha çok, çıkar ilişkisi
tuvaletler nasıl koğuş içinde mi oluyo pis mi... siz mi temizliyosunuz
günlük duş alınıyo mu yoksa belirli günler mi
saç tıraşı düzenli yapılıyo mu yoksa onu kendiniz mi yapıyosunuz
dışarıdan bir şey temin edebiliyo musunuz
özel günler kutlanıyor mu, bayram filan gibi yılbaşı gibi etkinlik oluyo mu hani şey tarzı o gün böyle fazladan kıyak geçmek gibi
her gün sayım oluyo mu ciddi ciddi :d
kart gibi bişiyiniz var mı hani okutup orada olduğunuzu onaylamak için
mesela yemek saati ama sen yemek istemiyosun o zaman noluyo? zorlama var mı
sapıklık oluyo mu... cinsel isteğinizi nası bastırıyosunuz
Hay maşallah savcı bu kadar sormuyor gardiyan falan mısınız? Bdnd yemekler yetersiz kalıyor bir çok noktada. Ekmek kısıtlı. Maddi durum iyiyse yemeği hallediyorsun. Toplama koğuşları var orada kalırsan karışık suçlar diğer türlü bazı suçlar ayrı koğuştadır. Alışılmıyor istediğin kadar kalsan da. Grubu kendin seçersin torpil çok ağır bi abi değilsen dönmez. Tuvaletlerin kirlenmesine koğuştakiler fazla müsaade etmez tüm koğuş pislik değilse. Takip edilebilir kim pis o orada çözülür. Duş yeterli sıcak su olduğu sürece sorun yok. Saç tıraşı problem değil olabilirsin. Dışarıdan bişey temin edilmiyor tabii ki. Özel günler kutlanmıyor. Etkinlik o tarz olmuyor bazen cezaevi müdürü bişeyler düzenlettirebiliyor. Hergün sayım oluyor kesin. Kart falan yok zaten geneli suçlu ona her türlü bi ayar verilir sndjx zorlama suça göre değişir cinsel ihtiyaç evliysen pembe odalar çıktı değilsen elizabeth.
Ha tabi ki sapkınlar oluyor kızını taciz eden adam bile geliyor öyle berbat bi insanların içindesin.
e sor demişsin-,- tek tek yazmak zor olur diye hepsini tekte gönderiyorum göz korkutmayacak kadar...
sen naptın da girmiştin, kaç yıl ya da ay yattın
bakış açın değişti mi yoksa hala aynı kişi misin xd
oradan arkadaş edindin mi yani sonradan görüştüğün var mı veya mektup filan yazılıyo mu sjkfhkjsfhs veya telefonlara arama yapıyo musun
günlük kıyafet giyiliyo mu yoksa filmlerdeki gibi hapishaneye özel kıyafet mi giyiliyo
hiç kadın var mı yani mahkum değil görevli olarak? yoksa paso erkek mi herkes
dışarıdan bişi temin edilmiyosa nasıl kitap okuyolar, kütüphane mi var
hiç ağladın mı ordayken xd
en çok özlediğin şey ne oldu
dışarıda elektrikli teller var mı xd
bu arada kart filan yoksa iyi idare ediyolar onca suçluyu... helal valla
Öncelikle mahkuma suç sorulmaz ama ben söyliyim başımı eğecek bişey yapmadım. Silah işinden girdim. Parça parça gir çık yaptım çok uzun yatmadım. Bakış açısı tamamen değişiyor ama hayat sana eski şartları sunmadığı için tekrar eden bazı olaylara giriyorsun. Arkadaş edindim düşmanda edindim. Telefonla arayamazsın ancak içerdeki seni arar mektup oluyor evet. Günlük kıyafet giyiliyor bazı renkler ve çeşitler yasak voltaya çıkarken sabit renk giyiliyor hep erkek revirde felan kadın olabiyor kütüphane var dışarıdan siparişle tabi bazı şeyler getirilebiliyor. Ağlamadım. Özgürlüğü özledim.
tamam T_T
👍✋
sıkıldın mı canını mı sıktım
Hayır tamam dedin ya o yüzden görüşürüz manasında
anladım._.
Varsa sormak istediğin sorabilirsin
bazen suç işleyesim geliyor. sence değer mi çektiğine
Ne suç işleyeceğine bağlı yani denetim falan kurtarıyormu bakmak lazım ama şunu söyliyim içerde yatmaya hiç bir suç değmez.
insan öldürmek
Sebebin vardır illaki geçerli ama cezası direkt içerde çekiliyor.
Daha detaylı sormak istersen özelden de yazabilirim. Ama bence başka yöntemler bulabilirsin.
xd anladım sağ ool
Eyvallah. Ama dediğim gibi aklının bi köşesine yaz içeride yatmaya hiçbir ceza değmez.
aklımda