Önemli konularda kolay kolay pot kırmam. Neyi konuşup neyi konuşmamam gerektiğini biliyorum. Yaşadığım hiçbir duygu durumu bunu değiştirmez. Çok sinirlensem de, yoğun bir duygusallık yaşasam da veya üzülsem de, değişmez.
Merhaba dostum ; Pot kırmak aslına bakarsan bazen bilinçli basende bilinçsizce yapılan bir olgudur ve gerçekten gereksiz yersiz ve kimsenin bilmemesi ya da duymaması gereken bir şey söylediğin zaman temelli işin içinden çıkamaz hale gelirsin. Kendin geldiğin gibi o kişi ya da kişiler ya da konular hakkında insanları zan altında bırakırsın ben genelde pot kırmam bilinçli konuşurum düşünerek cevap veririm ki kırmayım kızdırmayım diye :) sana da tabii tavsiyedir ❤️🙄🙈☺️ İyi geceler
Hiç sıklıkla pot kırarım. Konuşurken laflarıma çok dikkat ederim. Yüz defa düşünür öyle konuşurum. O yüzden pot kırma gibi bir durumla da karşı karşıya kalmıyorum.
Aslında öyle aşırı büyük bir pot kırdığımı hatırlamıyorım. Genel olarak konuşmalarıma dikkat ederim ve kelimelerimi de doğru seçmeye özen gösteririm. Muhakkak yanlış bir şeyler ya da söylememem gereken bir şeyleri söylemişimdir fakat hatırlamayacağım kadar ufaklarmış sanırım...🤷♀️ Hiç sıklıkla diyeyim ben.😬