Ben izlemeye gelmişim bu hayatı... Herkes köşesini kapmış, ben de dizi izler gibi aldım elime çekirdeğimi onları izliyorum. Neyi istiyorsam olmuyor, önüme hep bir engel çıkıyor. Hayallerimin tamamı hüsranla sonuçlandı. Ben de mecburen hayallerimi yaşayanları izliyorum.
Bu soruyu görünce de sevdiğim bir pinhani şarkısı geldi aklıma;
Uygulamadan giriyorsan öyle yapıyor, bende de aynı şeyi yapıyordu, tarayıcıdan yapınca düzeldi. Soruyu sorarken benim de aklıma o geldi, ama sorarken geldi.😄
Ne zaman link atsam böyle gidiyordu, sinirim bozulmaya başlamıştı ki nedeni uygulamadan giriyor olmammış 😅 bu bilgi için teşekkürler, beni ciddi anlamda bir dertten kurtardın 😅 bundan sonra link atacak olursam tarayıcıdan atayım 😅
Herhangi bir köşeye ya da herhangi bir koltuğa ihtiyacım yok. Kendi yerimde ve kendi bakış açımda oldukça mutluyum. Tüm köşeler, tüm koltuklar o insanların olsun. Ben böyle kalmaya razıyım. Bu samimiyetsizliğin içinde olacağıma, dışarıda kalmayı tercih ederim.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ben şimdilik seyredenlerdenim. Ayaktayım ama dayandım duvarıma izliyorum. Onlar kaptım köşeyi diye seviniyorlar ama bilmiyorlar ki o yaslandığım duvar üstlerine çökecek. Duvar sallanmaya başladı çökmek üzere, o yüzden beklemedeyim.
Gel kaydım kahvelim 😂 O seyretmek ne kadar zevkli. Bide çekirdeğimiz var çıt çıt 😬🤦♀️bak daha romantik bir şey geldi aklıma dinamit mi patlatsak off toz duman ortalık karışır. 😂😂😂
Kendi köşemde mutlu mesut yaşıyorum. Geliştirdiğim sivri köşelerim, kalın kalın kabuklarım var. Bende kendi köşemi kaptım, kimseyi seyretmiyorum, kimse de beni seyretmiyor
Ayakta ve yalnız hatta ayakta durmak için ile yerim yok dünya benim gibiler için bir yer değilmiş ne kadar erken gidersem o kadar iyi çok yoruldum artık