Keyifli geceler.. 😏😎
''İmkansızım..'' 😜
#heartoffire

Beni ikna etmek öyle kolay bir iş değildir. Tereddütlü olduğum şeye ikna edilmem imkansıza yakındır. Kafama yatmayan şeye ise ne yaparsa yapsınlar beni kimse ikna edemez.
Ne zor ne kolay. Ben lokma olarak görülecek biri değilim en başta. Tabi kendi düşünceme göre. İkna olmak konusuna gelince; ikna olmuş ya da edilmiş kimseler ile hiç bir yol yürünmez. Yol yürüyecek kişi bunu öncelikle kendisi istemeli. İkna edildiği için değil. İkna edildiği için yola çıkılan biri yolun azıcık zor olduğunu görünce bu sefer de bu zorluğa ikna oluverir.
Çok kalın kafalıyımdır. Birşeye beni ikna edemez kimse, ben tam tersine inanıyorsam. Harcadığı zamana yazık olur sadece. Ömründe benim kadar inatçı ve sabit fikirli olanı görmediğini söylerler. İkna edilmek açısından hiç uygun biri değilimdir. Beni ikna etmeye çalışan kişi sonunda benim haklı olduğuma ikna olabilir😅
Benim gibi paranoyak birini kolay ikna edeceğine inanın aklını sorgularım. Ama benimde kolay yollarım vardır illaki😅
Cevap
26Cevap
İşin içinde sevdiğim şeyler varsa hemen gardım düşer. Mesela hayvanlar, futbol, yemek, film izlemek vs ama sevmediğim şeyler de babam gelse derim yat hoca ses etme 😅
Bir konudan eminsem ikna etmesi çok zordur.
Sevdiğim ve değer verdiğim biriyse beni ikna etmesine gerek yoktur, inanıp güvendiğim için...
Kişinin benim nezlimde olan değerine baülı bir durum..
Selam gadası 🙃
Kişiye göre değişkenlik gösteren birisiyim. Karşımda ki insan zorsa bende zor oluyorum. Bana nasıl gelinirse bende öyle gidiyorum.
Uyumlu olmadığım ve benim gibi düşünmeyen kimseyi sevmiyorum ve etkilenmiyorum. ama benim gibi olursa aşırı kolay seviyorum, bu yüzden zor çünkü kendim gibi birini bulmak imkansız
Koyduğun fotoğraf beni yansıtıyor 😂
Hiç kolay lokma değilimdir
Özenle seçiyorum beni yansıtması için :D seni de yansıtıyorsa güzel
Beni de yansıtıyormuş 🤭
Sevindim Emir :D
Ben de :D
Kolay lokmayım. Kimseyi kirmamam. Biri yatmak mi istiyor... Hemen.. opusmek mi hemen... Ölümlü dünyada insanları mutlu etmek gerekir.
İmkansızım lakin değer verdiğim biriyse işleri yokuşa sürmem kolaylaştırırım tabi benim için bu sürece gelmek çok zor
Açıkcası Türkiye de kızlar kendini çok yüksekte gördüğü için ki çoğu aşırı varoş çoğu konu da yetersiz, kolay olmama rağmen zorum
her şey istediğim gibiyse kolay olurum. yoksa lokma bile olmam.
Sevdiğim birine kolay, sevmediğim birine zor lokmayım.
Lokmanın sahibine bağlı yem olmak istersem çok kolay olmak istemezsem imkansızım
Kolay olup yutulurum. Zor olup imkansız hale gelebilirim.
#İkizlerVeAbartması ))
Bazen ben bile düşüncelerim arasında boğuşuyorum kolay lokma olduğumu düşünmüyorum ya zorum yani 😏
İnsanoğlu bakarken bile tıkanabilir, dikkat !!
😀
Kolay gibi görünürüm ama genelde bogazda kalirim nsjs
Bana adım atan herkese benden şans isteyene veririm ancak çok tartar çok denerim
Sevdiğim biriyse kolay ikna olurum. Değilse çok zor
Kolay lokmayım, enseme vur tak lokmamı al sjs
Güven bittikten sonra asla samimi bulmam karsimdaki ama ilk basta kolay lokma degilde karşındaki insani kendin gibi bilince inaniyorsun
Karşımdakinin kim olduğuna bağlı
Sen kaç kere hesabı sildin geri geldin yahu :D
ahsh :D bu son olsun lütfen
Kolay lokma çabuk biter ve tadını anlamazsın bence zor güzeldir tutkuludur
Bayanların %99 u kesin zorum demiştir😅
Ben de lokma falan değilim diyorum zoru kolayı yok.
İşime geldiği gibiyim ahaha
Bilen bilir anlatmaya gerek yok
anaç kişiler birine bakma ihtiyacı duyuyor
Zaafım olan insan vardır. Onun haricinde zor.
Zormuşum öyle diyorlar
Sadece sevdiğime inanir guvenirim.
Lokma değilim
zor olmasa bu kadar depresif olmazdım herhalde
Kolay lokmayım diyen var mı diye bakmaya geldim😅
Kolayım sanırım. Zor hiç değilim diyebilirim.
Kolay değilim, laf olsun diye de demiyorum
Kolay zan edip boğazlarında kalırım😆
Zor lokmayımdir, adamın boğazında kalırım
Kimse kolay lokmayım demez ki
Kolay kolay inanmam ya da ikna olmam
Çok zor ikna olurum. Bilenler bilir hahaha 😂
Çok kolayım abla çünkü hiç olmadı
Herkes zordur şimdi 😒
Genelde kursakta kalırım
Kolay lokmayım ve bununla övünüyorum
Genelde kolay
Baya hard modeum