Zamanı geriye alsam 20 yaşıma gitsem keşke. Galerimde gezinirken askerlik fotoğraflarıma denk geldim. Ulan dedim harbiden ne güzel günlerdi özledim he. Askerde bile kedim vardı ahah. Foto post makinası ile çekildi. Nokıa n72 kavgada silah sayılırdı.. 🦁
17 yaşıma geri dönmek isterim. Değiştirmek istediğim bazı şeyler var onları halledip geri 26 yaşıma döneyim. Kedi bugüne kadar gördüğüm en güzel asker yalnız
Şu an 25 yaşındayım kesinlikle 18 yaşım çok özledim o yaşa dönüp tekrar 7 sene yaşayabilirim sanırım aynı şeyleri değil bazı şeyleri değiştirip tabii ki ne güzel olurdu keşke böyle bir şey olabilseydi 🤣
Yaşadım diyebildiğim her yaşımın ayrı bir güzelliği var. Özlemek yerine geçmişte yaşadıklarımı yad ediyorum geleceği hayal ederek planlıyorum ve anı yaşıyorum.
15 yaşımı. Lise bitmesine yakın iyi bir sayisalci oldum. Keşke 15 yaşına dönsem de bunu lise 1 deyken başarabilsem. O zaman hayalimdeki mesleği elde edebilirdim
he yaa ne güzelmiş o günler hatta anne karnına geri dönelim doğmak neymiş bizim için yesinler içsinler biz yan gelip yatalım, karından çıkan kafama sııııı