Kişilik & Karakter Güzel yazı yazabiliyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yazınız güzel mi yoksa yazı yazdığınız zaman ortaya yeni bir alfabe mi çıkarıyorsunuz? Güzel yazı yazabiliyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Messby Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Kpss vatandaşlık çalışırken aldığım bazı mükemmel notlar şu şekilde. Tabiki mükemmel yazıyorum. 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl El yazım çok güzeldir. Gurur duyduğum tek şey shjklsns 0 0 Yorumla
OnlyBelongsToMe Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yazım güzeldir ama çok da iddialı değilim bu konuda 0 0 Yorumla
AsellusAustralis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Önemli yazıyı güzel yaziyorum. Önemsiz bir şey olursada en iyi doktordan daha karmaşık karalıyorum. 0 0 Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Güzel resim çizerim ama yazım berbattır.. 0 0 Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı. Canım isterse güzel yazarım🤷🏻♀️ 0 0 Yorumla
мєтιѕ_-_ Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır yazmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kpss vatandaşlık çalışırken aldığım bazı mükemmel notlar şu şekilde. Tabiki mükemmel yazıyorum.
El yazım çok güzeldir. Gurur duyduğum tek şey shjklsns
Yazım güzeldir ama çok da iddialı değilim bu konuda
Önemli yazıyı güzel yaziyorum. Önemsiz bir şey olursada en iyi doktordan daha karmaşık karalıyorum.
Asla yazamam asla
Kızlardan daha güzel yazıyordum
Güzel resim çizerim ama yazım berbattır..
Yazımı hiç sevmem çok kötüdür.
Canım isterse güzel yazarım🤷🏻♀️
Evet Güzel Yazı Yazabiliyorum Tabikide
Güzel yazıyorum
yazım çok güzeldir 🙄
Evet.
ortalama
Hayır yazmam
çok iyi yazarım
Evet yazım özenlidir