Bu çok güzel yaa harika yazı bayıldım Benim yazım bir süre berbattı sonra değişti harika oldu şu an eskisi gibi yine baştan sağma kısacası ruh halime göre değişiyor benim el yazım 😅
Ben el yazısı yazarım çevremde böyle kim görürse ne sen el yazısı mı yazıyosun tepkisi bir oluyo. Bide ben hızlı ve güzel gözüksün diye el alışkanlığı hafif yatay yazınca l ler falan biraz uzun biçimde, yazımı okuyamıyolar sonrada kötü yazan benim (!). Fakat yazımın klas olduğunu söyleyenler de yok değil...
Yazımın çok kötü olduğunu herkes söyler. Sanırım haklılar yazdığımı benden başkası okuyamıyor çünkü. :D Bu yazdığın Arapça mı Türkçe mi, diye soran olmuştı bir keresinde. 😂
Evet yazım güzeldir. Güzeldi daha doğrusu. Her çeşit yazı var. Annem karınca yazısı der. defterlerim detemizdir. Özenerek kullandım. Duruyor evde. Kıyamadım atmaya
Kendime gore yazim pekte guzel degil ama herkes cok begeniyo... hem turkce hemde osmanlica yazabiliyorum... ama osmanlica yazmak daha kolay... hem kolumuda yormuyo
Hızlı yazmak zorunda kalirsam hocanin notlari modunda karalama yazar tek ben anlarim 😂 Yalniz vaktim varsa güzel yazarım. Hat yazisi ve kaligrafi dersi almistim
Güzeldir kendimi övmeyi sevmem neysem oyum ama Beni tanıyanlar üniversite mezunu falan sanıyor oysa lise mezunuým ama elim yatkın olduğu için ilkokuldan bugüne kadar yazı stilim aynıdır değişmez
En İyi Cevaplar