Evet, kalabalık sevmiyorum ben. Sevdiğim insanlarla oluşan bir kalabalıksa gayet neşeliyimdir, ortam güzelleşir de yine de bunalıyorum bir süre sonra. Hatta arkadaşlarımla da toplu görüşmem ben mesela, hepsiyle teker teker görüşürüm çünkü hepsiyle konuşacak şeylerimiz farklı oluyor. Yalnızken her ne olursa olsun daha huzurlu hissediyorum farkı bu...
İnsan canlısı zorlukta ve sinsilikte üst düzeyde. Kalabalıklarda hem var kamerası gibiyim, hem ciddi, hem soğuk hem mesafeli. Kendi hukukumu ve o esnada benim yanımda bulunan insanların hukukunu ancak böyle koruyabilirim. Tek başıma iken tazeleniyorum, kafa dinliyorum. Ya da benim için kıymetli bir iki insanla beraberken. Bu iki ben arasında kesinlikle fark var kesinlikle.. #TubaSueda 🍀
Evet, kalabalıkta sessiz olup iyice içime gömülüyorum. Yalnızken de bir o kadar gürültülü, mutlu ve dışa dönük oluyorum. Konuşuyorum, gülüyorum, bağırıyorum, alkışlıyorum. Kısacası ruhumu özgürleştiriyorum yalnızken. Normalde yapmayacağım delilikleri bile yaparım yalnızken. Ama yanımda birinin olması bile rahatsız eder beni -yakınlarım haricinde özellikle de- Yani epey fark oluyor ☾
Evet, var. Ruhen fark var ama. Kişilik olarak değil. İnsan içindeyken daha güleç, enerjik biri oluyorum. Yalnız kaldığımda ise ruhen daha durgun hissediyorum. Bu beni rahatsız ediyor mu, etmiyor. Her halimle seviyorum kendimi.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Kalabalıklar arasında ki benle, yalnız kalan benim arasında çok fazla bir fark yok. Çünkü ben kalabalık içinde de kendimleyim. Sanki etrafımda kimse yokmuş gibi davranırım. O an etrafımla pek umrum olmaz.
Pek fark yok aslında. Tek başımayken de eğlenmeye çalışırım, kalabalık içindeyken de eğlenmeye çalışırım. Günlük dertlerden uzaklaşmaya çalışırım her şekilde. O yüzden pek fark olduğunu söyleyemem.
Aslında çok bir fark yok kalabalık içinde kaldığım zamanda takip ettiğim veya izlediğim kalabalık bana bir sis bulutu gibi görünüyor. Orada bile kendimi soyutlayabiliyorum veya farklı düşünceleri dalabiliyorum.
Kalabalığa göre değişir. Mesela o kalabalık sadece arkadaşlarımdan oluşuyorsa hiç bir fark olmaz ama tanımadığım veya yeni tanıştığım veya saygı duyulası kişilerse daha hanım hanımcık takılıyorum tabii ki.
Kalabalık içinde ben, birinci ve tek olmak isterim. Herkes bana benzesin isterim. Sıkılırım sonra.. .. Ve yine kalabalık içinde ben herkes gibi olmak isterim. Sıradan..