Egom yok fakat genelde ben gitmeyi seçtim ilişkilerimde hep ondan da pek üzülmedim sadece 1 ilişkim hariç. Böyle diyince de sanki dünyalar kadar insan tanıdım gibi oldu ama öyle değil işte. Elbette insan biten bir ilişki ardından üzülür, fakat sadece uzun bir ilişkimin ardından ihanete uğradığımı öğrendiğim zaman ağlamıştım. Ama değmezmiş o güzel gözlerimden göz yaşlarımı akıtmaya..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Evet bazı gidenlerin arkasından göz yaşı döktüm. Çünkü değerleri büyüktü bende. Ama gittiklerine mi ağladım, bana yaşattıkları hayal kırıklığına mı yoksa söylenen o kadar sözün boşa çıktığına mı ağladım bilmiyorum.
Tek bir kisi için çok ağladım ve üzüldüm. Allah rahmet eylesin iyi insandı... Onun dışında kimsenin arkasından ağlamadım, gidenlere ben yol vermisimdir. Bana hata yapan kendini kapının önünde bulur.
Her gidenin arkasından göz yaşı dökecek kadar değersiz görmüyorum ben gözlerimi. Hoş döktüklerimizin de bir değeri yoktu fakat insan en çok kendine üzüldüğü için kendine ağlıyor aslında...
Bunu en son ergenlikte yapmıştım sanırım bunu akıl başa gelince anlıyorsun kimse için ağlamaman gerektiğini anlıyorsun Ben şu dünyada aileden başka kimse için gözyaşı dökmenin Anlamsız ve saçma olduğunu düşünüyorum çünkü karşındaki seni hiç umursamıyor kendi kendine ağlıyor v𝚎 kendi kendine teselli oluyorsun ꨄ
Görsel benim ciddilik seviyem djdjd genel olarak gidenin arkasından ağlamam, burcumun aksine zor ağlarım zaten. Tüm sinirlerim yıpranır patlama noktamda sesimi çıkaramadığım için ağlarım yani biri için değil, içimdeki fırtınayla başa çıkamadığım içindir ağlamış olmam.
Bikere ağlamistim biri icin ve çok pismanim ağladiyima hepsi geciyor sonucta bi Erkek icin ağlamasaydim diye kendime cok kizmişliğim oldu geri döndü evet ben istemedim sonra ama sevdiklerim hepsi bana destek verdi Ailem olsun dostlarim olsun o yüzden üstesinden geldim ve hayatima devam ediyorum mutluyumda
Yani içinden ağlamaktan bahsediyorum zaten sahiden ağlamaktan değil aģlayıp sizlayanlar daha mutlu boyle hersey yolundaymıs benim canım yanmaz gardaşs modundakiler daha çok yıpranır
Gidenin arkasindan aglamam gidenin deger vermedigini düşünürüm. Kendisinden gidilecek biri degilim o yuzden seven deger verennbiri benden gitmeyi degil sorun varsa cozum uretmeyi tercih eder.
Her gidenin arkasından ağlanmaz, bazılarının arkasından göbek bile atılır. Gidenlere ağlama huyum pek yoktur güzel güzel yolcu ederim. Bende kalanlarla yola devam