Hangi Recep İvedik özelliğini taşıyorsun? Argolarını mı, laf cambazlığını mı, kahkahalarını mı? Ben de perdelerimi kaldırdığımda kedi gibiyim. En Recep İvedik özelliğim bu. O mavi sandık var ya o mavi sandık.. 🦁
Recep ivedik izlemedim her seferinde kanalı değiştirdim. Onun için Recep ivedik özelliği kaba saba asabi biri diye biliyorum fragmanlardan etraftan. Bende asabiyim
Recep İvedik genelde hep yargılıyorlar veya duruyorlar ama bana göre gerçekten içten içe felsefik bir karakter. Her şeyden önce bir duruşu var yanar döner değil insanlara yardımcı olmayı seviyor. Hani bir de diyor ya içinde minik bir kedi yavrusu var diye. Bana göre sonuna kadar haklı. Dikkat edersen tüm bölümlerinde her zaman bazı insanlar için uğraş halinde oldu hiçbir zaman kendisini düşünmedi. Ben de dışarıdan sert ve bazen kaba görünüyorum ama içimde mini mini bir kedi yavrusu olduğunu hissediyorum.
Doğallığım diyebilirim, tabii öyle onun yaptığı gibi doğallık değil işte. Ek olarak kahkahalarım diyeyim, öyle gülmüyorum ama işte çok eğlenip komik bulduğum bir olayda hunharca gülmüşlüğüm vardır.