Astroloji & Burçlar Burçların en üstün özellikleri. Sizin özelliğiniz nedir? Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor İyi günler KS. Sizin özelliğiniz nedir? Oğlak: Azimliliği Güncellemeler+1 yıl Süper Soru... Burçların en üstün özellikleri. Sizin özelliğiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 949 cevap paylaştı. Boğa ve keşke o kadar merhametli olmasaydım. Merhametten iyilikten maraz doğuyor... 1 1 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Evet fazla merhametlik kötü oluyor. Aslında iyi bir şey ama bu dünyada kötü Yorumla
Kedisever87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 90% Yengeç +1 yıl Gerçekten hafızam iyidir. Mesela 4 yaşındayken yaşadığım Bir günü tüm saatleriyle anlatabilirim. Evde neler olduguna kadar 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% Aslan +1 yıl Cömertliği çok doğru. Maddi manevi çok cömert burcuz 1 0 Yorumla
Blackman77 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% Boğa +1 yıl Sanılanın aksine merhametli değilim. Ama bri tür genelleme pek tabi. 1 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% İkizler +1 yıl Zeka imiş.. Keyifli günler. 1 2 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Teşekkür, size de keyifli günler Yorumla SmellSmoke İkizler +1 yıl Teşekkürler.. Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Boğa +1 yıl @Abdurrahman00t gör gör dahiliğimi 😌 2 5 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Hafıza olmadan daha olamazsın 😃 gör yengeçi Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Kendine pay cıkarma görüşümde kovaları öv 😃 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl Çok severim çok o kadar çok seviyorum ki öldürüp direkt cennete ışınlamak istiyorum 😎 burası ona göre değil Yorumla efulimmm88 Boğa +1 yıl Çok haklısın buralarda harcanıyoruz 😃 Yorumla Abdurrahman00t Yengeç +1 yıl 😂😂 Yorumla
CrysstalMeth Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% Yay +1 yıl Dahiyim diyodum inanmıyodunuz noldu şimdi 1 1 Yorumla emreveegosu Aslan +1 yıl Aynen knk senin burcuna sahip olan herkes dahi ortalık dahi kaynıyor Yorumla
Selilsmh Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 95% İkizler +1 yıl Aynen dogru zekamiz ile one çıkmışiz her zaman 1 0 Yorumla
hesabımneredeee Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl Neşeli olması 🤗 1 6 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Yoo 😂 en üstün özelliğin trip atmak 😂🤦🏻♂️ Yorumla hesabımneredeee Yay +1 yıl Hıh 😒 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Al bak trip 😊😂 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Tamam ya neşelisin 🥰🥰 Yorumla hesabımneredeee Yay +1 yıl Ben atarım tirp hıh 😒 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Timam Yorumla
Merveniizzz Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 79% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 305 cevap paylaştı. Çabuk anlaması 1 0 Yorumla
Melekkkkbarbieeee Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 83% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 329 cevap paylaştı. Neşeli olması 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,9b cevap paylaştı. İkizler 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cömertliğim 1 0 Yorumla
Sine- Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% İkizler +1 yıl Zekası 💅🏼 1 5 Yorumla BilgisayarTeknikeri İkizler +1 yıl Sen de ikizlersin demek ki :) Yorumla Sine- İkizler +1 yıl @BilgisayarTeknikeri evett Yorumla BilgisayarTeknikeri İkizler +1 yıl Ne tesadüf ben de öyleyim :D Yorumla Sine- İkizler +1 yıl @BilgisayarTeknikeri hıım güzelmişş :d Yorumla BilgisayarTeknikeri İkizler +1 yıl Ee peki seni takip edebilir miyim tabi sen de beni :D Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Guru Yaş: 34 Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 477 cevap paylaştı. Duygusallık 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 3b cevap paylaştı. Koç Merhamet 1 0 Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% Koç +1 yıl Seksiligi koç 0 1 Yorumla Melih_Simsek Kova +1 yıl Seksiliğin yok kusura bakma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Boğa ve keşke o kadar merhametli olmasaydım. Merhametten iyilikten maraz doğuyor...
Evet fazla merhametlik kötü oluyor. Aslında iyi bir şey ama bu dünyada kötü
Gerçekten hafızam iyidir. Mesela 4 yaşındayken yaşadığım Bir günü tüm saatleriyle anlatabilirim. Evde neler olduguna kadar
Cömertliği çok doğru. Maddi manevi çok cömert burcuz
Sanılanın aksine merhametli değilim. Ama bri tür genelleme pek tabi.
Zeka imiş.. Keyifli günler.
Teşekkür, size de keyifli günler
Teşekkürler..
@Abdurrahman00t gör gör dahiliğimi 😌
Hafıza olmadan daha olamazsın 😃 gör yengeçi
Kendine pay cıkarma görüşümde kovaları öv 😃
Çok severim çok o kadar çok seviyorum ki öldürüp direkt cennete ışınlamak istiyorum 😎 burası ona göre değil
Çok haklısın buralarda harcanıyoruz 😃
😂😂
İkizler burcuyum zekası ;-)
Her zaman neşeliyimdir zaten..
Dahiyim diyodum inanmıyodunuz noldu şimdi
Aynen knk senin burcuna sahip olan herkes dahi ortalık dahi kaynıyor
Valla çok doğru samimiyeti
Gerçekten çok neşeliyimdir😌
Aynen dogru zekamiz ile one çıkmışiz her zaman
Neşeli olması 🤗
Yoo 😂 en üstün özelliğin trip atmak 😂🤦🏻♂️
Hıh 😒