Kişilik & Karakter Ceza almayacağınızı bilseniz nasıl bir suç işlerdiniz? Lenalavi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Araba kaçırırdım Hayvanat bahçesindeki hayvanları serbest bırakırdım Ceza almayacağınızı bilseniz nasıl bir suç işlerdiniz? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sana yardımcı olabilirdim. 1 1 Yorumla Lenalavi +1 yıl Harika Yorumla
babymedicne Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Hayvanları serbest bırakırdım Kötü insanlari öldürürdüm 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Banka soyarım:)) 1 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söylemiyim 0 3 Yorumla Lenalavi +1 yıl Söylemeden kötü olduğunu hissettim Yorumla Serqts +1 yıl Silivri soğuk 😌 Yorumla Lenalavi +1 yıl Anladım sanki Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sadistim ben :D 0 6 Yorumla Lenalavi +1 yıl Eyvah!! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kadar da kötü değil yaa mesela samimi bir arkadaşım izin verirse karnına bir kaç tane vururum. Böyle küçük şeylerden zevk alıyorum. Yoksa kimseyi kesmem yani :D Yorumla Lenalavi +1 yıl 😁bunu eskiden bende yapardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ooo benden başka spklarda varmış :) Yorumla Lenalavi +1 yıl Dostum ben sapık değilimdir 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilemem :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sana yardımcı olabilirdim.
Harika
Hayvanları serbest bırakırdım
Kötü insanlari öldürürdüm
Banka soyarım:))
Soygun
Banka soyardım
Söylemiyim
Söylemeden kötü olduğunu hissettim
Silivri soğuk 😌
Anladım sanki
sadistim ben :D
Eyvah!!
kadar da kötü değil yaa mesela samimi bir arkadaşım izin verirse karnına bir kaç tane vururum. Böyle küçük şeylerden zevk alıyorum. Yoksa kimseyi kesmem yani :D
😁bunu eskiden bende yapardım
ooo benden başka spklarda varmış :)
Dostum ben sapık değilimdir 😏
bilemem :D