Benim beklemekle ilgili bir sorunum var sanırım çok sıkıldım ne yapıyorsunuz? 

Hayat zaten bir beklemekten ibaret değil mi? Dünyaya gelmek için bekleriz. Sonra da ölümü bekleriz. Alıştık artık. Zaman en iyi arkadaşım olmuş benim.
Bana düşman gibi arkadaşınız
Neyi beklediğine bağlı hastanede sevdiğin birinin haberini almak için bekliyorsan gerçekten çok zor..
Maalesef öyle
Allah yardımcınız olsun...
Teşekkür ederim ☺️
Cevap
5Cevap
Bekler iken sinir oluyorum ben ya. İçimden sövüyorum valla. Yetmiyor öndeki insanlara kızıyorum. Bazıları robot gibi hareket ediyor ya.
İnsanlar ile de alakalı olmayan durumlar olabiliyor
Hemde hastane de... Allah sabir versin ne diyim. Bende nefret ederim beklemektem
Boş boş oturuyorsun bir sürü değişik insan maalesef
Gcmis olsun. Onemli birnsey degildir umarim.
Sayılır
? Soylemek istemezsen sorun yok
1 haftadır anjıyo yoğun bakımını bekliyorum önce dedem için dün onu çıkardık bu günde anannem için bekliyorum
Anladim. Cok gecms olsun. Hasta olmak zor evet ama hasta yakini olmak daha da bir zor. Birde oruc oruc. Hastaneler desen tiklim tiklim. Bende devamli yakinlarini hastaneye goturup ugrasan biri olarak anliyorum. Tekrar gecmis olsun. Allah kolaylik versin.
Çok teşekkür ederim günlerdir 2 3 saatlik uyku ile duruyorum azıcık uyuyım dedim saaolsunlar bağırarak konuşuyorlar uyuyamadım da
Hastanede de uyumak ayri bir zulmdur zaten.
Kimse beklemiyi sevmez
Bazı kişiler durum bu ise sakin olup beklenicek diyor
Gecmis olsun Allah sıhat versin insAllah
Çok teşekkür ederim
beklemeye zamanım yokm
Beklemen gereken bir durum olunca mecbur bekliyorsun
Hangi hastane burası
Ne fark eder?
Kapı asansör tanıdık geldi.. neyse yorum yapma uza
Hastane mi
Evet ama sorun mekanda da olmuyor bazen
Bencede öyle
Tesekkür ederim
Milleti niye çekip paylaşıyorsun?
Fotoğraf da kimsenin yüzü belli değil rahatsız edici bir görsel değil ve soru ile alakalı bekleyen insanlar bu yüzden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?