Kimine göre para, kimne göre kariyer, kimine göre cinsellik, kimine göre sağlık, kimine göre güzel giyinmek, kimine göre bir şişe rakı, kimine göre ekmek arası kokoreç ve daha birçok farklı şey mutluluk olarak tanımlanabiliyor. Sana göre nedir mutluluk?
Kendimi huzurlu hissettiğim, arkama yaslandığım zaman vicdan azabı duymadığım, günün ve anın tadını hissedebildiğim, sevdiğim insanların iyi olduğu, çalışabildiğim, yeni fikirler üretebildiğim ve bunların bir kısmını insanlarla paylaşabildiğim her an mutluyum sanırım.. Benim için hayattan zevk almayı bilmektir mutluluk.. Keyifli günler..
Benim mutluluk anlayışım huzurlu ve özgür olmaktan geçiyor. Özellikle insanın huzuru yerindeyse ondan mutlusu olmamalı. Para her ne kadar "her şey" demek olsa bile huzur yok ise paranın hiçbir önemi kalmaz. Önceliğim huzur o yüzden.
Mutluluk sağlıklı olmaktır bence. Ama bu sağlık sadece fiziksel olarak değil ruhsal olarakta sağlıklı olmak lazım. Çünkü psikolojik olarak iyi hissettigimizde en küçük şeyler bile bizi mutlu yapabiliyor.
Yüzümde tebessüme sebebiyet verebilecek her şey benim için mutluluktur. Güzel bir aileye sahip oluşum, sevdiğim şarkıyı dinlemek, alışveriş yapmak, arkadaşlarımla gezmek, yemek yapmak, dizi/film izlemek.. gibi gibi. İnsan isteyince kendine bunlardan bile mutluluk yaratabilir yeter ki doğru bakmayı bilsin. İlla öyle kocaman bir şey olmasına gerek yok.
Mutluluk insanın kendisidir insan mutlu olmayı kendi seçer küçük şeylerden mutlu olmayı öğrenir benimser. Mesela benim için sevdiklerimi ve çevremdekileri mutlu etmek onların tebessümlerini görmek yardımcı olduğumu bilmek mutluluk sebebidir. Onun dışında içten bi gülümseme bi parça çikolata bi balon güzel bir koku hep mutlu olmama yeter
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
O kadar çok uzun zamandır mutlu olmadım ki unuttum nasıl bir şeydi soruyu okuyunca düşündüm acaba nedir nedir diye cevap yazmak için ama yok unuttum ya