Kişilik & Karakter Derdinize derman... Çayınıza yaren birisi var mı? MATRAXCA Takip Et Guru Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ne güzel demiş değilmi... Üstad Cemal SÜREYYA... 🤗🤗 Sizinde çayınıza yaren olan birisi var mı?Kızlar Bir Adım Öne Derdinize derman... Çayınıza yaren birisi var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olabilir de olmayabilir de 😂 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Olabilmesi mümkün de olabilir. Olmaması zaten mümkündür😂😂 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl ben "derdime derman meyler" lafını dikkate alıyorum 0 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Dilin ismin heceler diyorum.😀 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Yarenlerim var, dermanı buluyoruz bir şekilde. 1 8 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Yarenler olunca derman olmaması mümkün mü? Yorumla superpsikolog +1 yıl Çok haklısınız. Yaralar karşılıklı kabuk bağlıyor. Yorumla MATRAXCA +1 yıl Elbette bazen yaralarimizi tek basimiza kapatmaya çalışırız bu bayağı bir zaman alabilir. Yarenlerimizin varlığını yanimizda hissettigimizde daha çabuk kapanabilir. Yorumla superpsikolog +1 yıl Harika bir tespit :) Yorumla MATRAXCA +1 yıl Teşekkür ederim Hocam🙂 Yorumla superpsikolog +1 yıl Ben teşekkür ederim üstadım, kattığınız değerler için. Yorumla MATRAXCA +1 yıl Eywallah hocam o sizin dusuncelerinizin güzelliği🤗 Yorumla superpsikolog +1 yıl ☺️ Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yok o yüzden kahve içiyorum 😂 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Gel buyur ısmarlarım ben çay😂😂 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Zaman zaman olabilir de olmayabilir de.. 1 5 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bugün nedir böyle olabilir olmayabilir mümkün ne mümkün misali😂😂 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Genellikle olur ama olmasını istemediğim zamanlar da olabilir.. İşte o zaman kendi kabuğuma çekilirim.. Yorumla MATRAXCA +1 yıl Anladım hayırlısı diyelimmi ozaman🙂 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Aynen 😊 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 🙂🙂🤗 Yorumla
EmirAdakul Takip Et Master Yaş: 24 , eic 59% +1 yıl Olabilir de olmayabilir de :D 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Olabimesi mümkündür.😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aaa geç kalmışım 😂Var da yok sanırım 1 11 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Aaaa çok ayıp oldumu şimdi brn Çayına yaren arkadaş olurum merak etme sen😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hee koş gel iki lafın belini kıralım 😂 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Bak süper olur yaninada 1 kilo baklava tatli yiyip tatli tatlı konuşalım😂😂😅😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay şöbiyet olsa da yesek 😂Tatlıyıda pek bi severim ama kilo alıyorum diye uzak duruyorum 😅 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Tamam şöbiyet olsun beya sorun yok bende cok sevmem ama yerim olursa😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şöbiyeti mi yoksa tatlıyı mı sevmezsiniz 😂 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Tatlıyı severimde özellikle olsada yesem diye aramam😀😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay ben künefe şöbiyet falan bayılırım 😂Ama en çok çikolatalı pastaları severim 😻 hepsi benim bebeklerim 😂😂 Yorumla MATRAXCA +1 yıl Hey maşallah masraf çok desene ozaman pekala canın sağolsun hepsinden getireyim cayın yanina😅😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha yok ya dedim ya diyetteyim diyin 😅Aşk olsun sizin canınız sağ olsun aaa 😂 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 😂😂 Seninde canın sağolsun ne diyeti ya🙂 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hayır kimse yok 1 1 Yorumla MATRAXCA +1 yıl 😥😥 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hayır yok 1 5 Yorumla MATRAXCA +1 yıl O kadar mı? Gel kardeşim çay bahane sohbet şahane emin ol🙂 Yorumla Mario45 +1 yıl Gelirim tabii :D Yorumla MATRAXCA +1 yıl Her zaman başımla gözüm üstüne yaninda baklavada olur cayın🙂 Yorumla Mario45 +1 yıl Ooo kesin geliyorum o zaman :D Yorumla MATRAXCA +1 yıl Tabi kardeşim bizde misafir ağırlamak hörmet etmek güzeldir🙂 Yorumla
Yâvheheeya Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Var cok sukurr 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Olabilir de olmayabilir de 😂
Olabilmesi mümkün de olabilir. Olmaması zaten mümkündür😂😂
ben "derdime derman meyler" lafını dikkate alıyorum
Dilin ismin heceler diyorum.😀
Yarenlerim var, dermanı buluyoruz bir şekilde.
Yarenler olunca derman olmaması mümkün mü?
Çok haklısınız. Yaralar karşılıklı kabuk bağlıyor.
Elbette bazen yaralarimizi tek basimiza kapatmaya çalışırız bu bayağı bir zaman alabilir. Yarenlerimizin varlığını yanimizda hissettigimizde daha çabuk kapanabilir.
Harika bir tespit :)
Teşekkür ederim Hocam🙂
Ben teşekkür ederim üstadım, kattığınız değerler için.
Eywallah hocam o sizin dusuncelerinizin güzelliği🤗
☺️
Yok o yüzden kahve içiyorum 😂
Gel buyur ısmarlarım ben çay😂😂
Zaman zaman olabilir de olmayabilir de..
Bugün nedir böyle olabilir olmayabilir mümkün ne mümkün misali😂😂
Genellikle olur ama olmasını istemediğim zamanlar da olabilir.. İşte o zaman kendi kabuğuma çekilirim..
Anladım hayırlısı diyelimmi ozaman🙂
Aynen 😊
🙂🙂🤗
Olabilir de olmayabilir de :D
Olabimesi mümkündür.😂
Aaa geç kalmışım 😂
Var da yok sanırım
Aaaa çok ayıp oldumu şimdi brn Çayına yaren arkadaş olurum merak etme sen😀😀
Hee koş gel iki lafın belini kıralım 😂
Bak süper olur yaninada 1 kilo baklava tatli yiyip tatli tatlı konuşalım😂😂😅😀
Ay şöbiyet olsa da yesek 😂
Tatlıyıda pek bi severim ama kilo alıyorum diye uzak duruyorum 😅
Tamam şöbiyet olsun beya sorun yok bende cok sevmem ama yerim olursa😂😂
Şöbiyeti mi yoksa tatlıyı mı sevmezsiniz 😂
Tatlıyı severimde özellikle olsada yesem diye aramam😀😀
Ay ben künefe şöbiyet falan bayılırım 😂
Ama en çok çikolatalı pastaları severim 😻 hepsi benim bebeklerim 😂😂
Hey maşallah masraf çok desene ozaman pekala canın sağolsun hepsinden getireyim cayın yanina😅😂
Haha yok ya dedim ya diyetteyim diyin 😅
Aşk olsun sizin canınız sağ olsun aaa 😂
😂😂 Seninde canın sağolsun ne diyeti ya🙂
Hayır kimse yok
😥😥
Hayır yok
O kadar mı? Gel kardeşim çay bahane sohbet şahane emin ol🙂
Gelirim tabii :D
Her zaman başımla gözüm üstüne yaninda baklavada olur cayın🙂
Ooo kesin geliyorum o zaman :D
Tabi kardeşim bizde misafir ağırlamak hörmet etmek güzeldir🙂
Var cok sukurr