Yaptım, asla yapmam dediğim bir çok şey yaptım.. Asla içki, sigara diğer zararlı maddeleri kullanmam dedim kullandım. (uzun yıllardır sadece sigara içiyorum) Asla araba kullanmam dedim hayatım araç üstünde geçiyor. Asla aşık olmam dedim oldum. Asla taviz vermem dedim verdim Asla sevdiğim insanları kırmam dedim kırdım. Asla sevmediğim birine dokunmam dedim dokundum. Asla intikam almam dedim aldım. Ve diğerleri... Hepsinden dersimi aldım, yaptığım hataların her birinden dersimi alıp başım dik şekilde çıktım. Oluyor 4/4lük değilim 4/3lüğüm.
Bunun dışında. İlişkiler konusunda ( arkadaş veya sevgili ) asla yapmazlarım var ve şu ana kadar da onları bozmadım. Onun dışındaki hiçbir şeye asla yapmam demem. Büyük konuşamam.
Yaptım. Asla birisinin duygularıyla oynamam diyordum ama oynadım. Umut verdim ama sonra onu bazı sebeplerden dolayı yarı yolda bıraktım. Bana olan ilgisi hoşuma gitti kapıldım sonra terkettim onu. Aradan yıllar geçti ama bunun vicdan azabını hala çekiyorum. En kötüsü de o kişinin bir kazada ölmüş olması. Eğer ölmemiş olsaydı onu hayatıma yeniden alıp sevebilirdim. Ama şimdi ölene kadar bu vicdan azabıyla yaşamak zorundayım...